ayı sözlük

  • /
  • 17
girişte kimseden lgbti tescil belgesi istemeyen bir sözlük. yazarların homofob olmamaları ise asgari bir beklenti.
bir seneyi geçirmişiz. şöyle bir yedi sekiz sene öncesine dönebilmek ve cubboy, lost soul gibi yazarlarla dönemdaş olabilmek en azından iletişim kuruyor olabilmek isterdim.
burada güzel insanlar tanıdım, ne kadar geniş bir spektrumda olduğumuzu tekrar hissettim. eski yazarların açtığı patikalardan geçip kendimce başka patikalar da oluşturdum. izleri sürdüm izler bıraktım. eskiden daha eğlenceliymiş şimdiki yazarlar biraz nerd ve sıkıcı galiba ahahha

yine de bunca yıl sonra biraz ağır aksak da olsa devam edebiliyor olması sirkülasyonunun olabilmesi güzel. muhtemelen birkaç seneye biz gaylerin birbirine ya da en azından yalnız olmadığını hissedebilmeye bir yere ait olma hissini tadabilmeye daha fazla ihtiyacı olacak o yüzden varlığını önemsiyorum bu sözlüğün.
4 saattir hiç entry girilmemiş sözlük. bu sırada 20den fazla yazar girip çıkmış. hayret ediyorum doğrusu.
kendimi hiç olmadığım kadar kendi benliğimde hissettiğim tek yer
girip çıkması yazması eğlenceli zemin. yazıp okuyun ve çıkın 24 saat online olmayı tavsiye etmem yavrular.
çoğu zaman üye girişi yapmadan; yazmaktan ziyade okumak, zaman geçirmekten ziyade "diğer" veya "öteki" diye tanımlanan insanlarımızı tanımak için üye olduğum sözlük. yanlış anlaşılmasın, zaman geçirmek de güzel elbette ama okumak ve öğrenmek daha keyifli. iyi ki gelmişim.
eskiden - yaklaşık 4-5 yıl önce - burada sıklıkla yazıştığım, çok samimi olduğum kişiler vardı. buraya her girişimde heyecanlanırdım. hatta buradaki yazışmalarımızı skype, discord gibi yerlere de taşımıştık. oldukça dinamik bir yerdi burası. çok özlüyorum o samimi günleri. şimdi ilgimi çeken kimse yok.

bekliyorum öyle.
kendimi robot olmadığıma inandırmak için büyük mücadele verdiğim sözlük özlemişim be
o kadar facebook adresini, instagram'ını falan nasıl yönetiyor anlamıyorum. valla büyük başarı.
sözlüğü kendi serverımıza taşıdık nihayet.
uzun bir süre önce üye olup, yazmadan sadece başlıkları takip ettim ama artık yazmamın vaktinin geldiğini düşündüğüm muhteşem sözlük platformu. eminim burada güzel arkadaşlıklar kurup, ayısözlük ruhunu sonsuza kadar yaşatacağız.
burada gördüğüm ayıları diskavri çenıl'da görmedim.
üye sayısı her geçen gün artan sözlük.
35 yıllık biseksuel yaşantıma rağmen 1 aydır keşfettiğim ve severek okumaya devam ettigim site
oldukca başarılı, entellektuel seviyesinin yuksek olması bugüne kadar baktığımız,alıştığımız ve içimizin bayıldığı diğer arkadaşlık siteleri ile kıyaslandığında alakasız derecede duzgun olmasi oldukça şaşırttı beni diyebilirim
daha rahat yazmak icin biraz daha okumam ve rahat hissetmem gerekiyor ama bu yorumu da yazdığım ilk yorumlar arasına şu köşeye yerlestireyim.
yıllar yıllaaar sonra giriş yaptım, girmeden önce duygulandığım ne arkadaşlıkların dostluklara dönüştüğü, ne güzel anların içinde olduğum zamanlar ve daha niceleri. duygulandırdın gece gece be sözlük.
en zor zamanlarımda nefretimi kusmama izin verdiğin için teşekkürler. sayende insanlar karanlık tarafıma daha az maruz kalıyorlar.
17 yıllık eşcinselken yeni keşfettiğim için üzgün hissettiğim sözlük.
bir yılı aştı galiba kullanmaya başlayalı ve her gün daha da sessizleşen bir sözlük. gün gelecek kimse kalmayacak gibi geliyor. bazı zamanlarda ultra eski yazarlar girip sonra geri gidiyor, hepimizin sonu bu olacak galiba.
  • /
  • 17