ayı sözlük

  • /
  • 17
35 yıllık biseksuel yaşantıma rağmen 1 aydır keşfettiğim ve severek okumaya devam ettigim site
oldukca başarılı, entellektuel seviyesinin yuksek olması bugüne kadar baktığımız,alıştığımız ve içimizin bayıldığı diğer arkadaşlık siteleri ile kıyaslandığında alakasız derecede duzgun olmasi oldukça şaşırttı beni diyebilirim
daha rahat yazmak icin biraz daha okumam ve rahat hissetmem gerekiyor ama bu yorumu da yazdığım ilk yorumlar arasına şu köşeye yerlestireyim.
yıllar yıllaaar sonra giriş yaptım, girmeden önce duygulandığım ne arkadaşlıkların dostluklara dönüştüğü, ne güzel anların içinde olduğum zamanlar ve daha niceleri. duygulandırdın gece gece be sözlük.
en zor zamanlarımda nefretimi kusmama izin verdiğin için teşekkürler. sayende insanlar karanlık tarafıma daha az maruz kalıyorlar.
17 yıllık eşcinselken yeni keşfettiğim için üzgün hissettiğim sözlük.
gitmesi gereken birileri var fakat kesinlikle o kişi sen değilsin @gamlıbaykuş, gitme birlikte savaşabiliriz. dinlene dinlene döveriz.?
yeni düştüğüm bir yer. hem sözlüğe hem bana hayırlı olsun.
medya yolu ile komikli paylaşımlar sunarak buranın reklamını yapmak, temiz olmayan bir arabayı doktordan diyerek satmak gibidir. gelip kendi gözleriyle gördüğünde anlatıldığı gibi olmadığını görecektir. mesele aramıza katılmaları değil, aramızda kalmaları.
ayı sözlüğe katılışımın birinci yıldönümü. ilk entrymi 1 yıl önce bugün bitmek üzereyken girmiştim. koca bir sene geçmiş.

(bkz:#378168)

insana kendini özgür hissettiren yer.
sözlük içi hırslar, entrikalar, kavgalar ve düşmanlıklarınızı yeniden gözden geçirmenize vesile olmuştur umarım. bugün varız, belki de yarın var olamayacağız.
sözlüğe ait youtube sayfasının toplam abone sayısı 29 imiş. biraz destek atsak nasıl olur?
giriş yaparken"beni hatırla " seçeneğini tıklamama rağmen birkaç saatten sonra üye girişini unutması insanı sıkıyor. önceden tarayıcıya bir hafta girme yine üye girişinden çıkmamış oluyordu.
her ne kadar inkar etsem de bana çok şey kattı. buradan zamanında çok güzel insanlarla tanıştım, hala konuşurum, görüşürüm. çevremde en yakın sosyal çevresi sözlükten tanıştığı insanlar olan bir sürü kişi var. her ne kadar "great purge" zamanında ben de nasibimi alsam da.
ayı sözlük bende her zaman piknikler yaptığımız, partiler düzenlediğimiz güzel vakitleriyle kaldı.
üye sayısı her geçen gün artan sözlük.
kendimi robot olmadığıma inandırmak için büyük mücadele verdiğim sözlük özlemişim be
merhaba. ben bu siteye üye olalı 5 yıl olmuş. hala dışlanmaya çalışmam tuhaf geldi. akp'li ve mhp'li lise arkadaşlarım bile benim ateist olduğumu bilmelerine ve eşcinsel olduğumu tahmin etmelerine rağmen, 1 yıl sonra aralarına almışlardı. ama bu sitedekiler, dışlanmışlığın ve yalnızlığın vermiş olduğu psikolojik rahatsızlıktan dolayı sanırım, bir türlü varlığımı kabul edemediler. gerçi istenmediğim, daha önce söylenmişti. ben burası için her şeyi yaptığımı düşünüyorum. önceden farketmemiştim ama bu siteye girince içimde bir olumsuzluk ve çöküntü oluşuyormuş. neyse, size soğuk ve izole hayatınızda başarılar dilerim.
yazmaktan çok okumayı sevdiğim sözlük.
üyelerinin eğitim ve kültür düzeyini yüksek buluyorum. ama telegram grubunda yazılanları okuyunca. entry girme söz konusu olduğunda isteksiz davranıldığını düşünüyorum.
  • /
  • 17