ayı sözlük

  • /
  • 17
üye sayısı her geçen gün artan sözlük.
kendimi robot olmadığıma inandırmak için büyük mücadele verdiğim sözlük özlemişim be
merhaba. ben bu siteye üye olalı 5 yıl olmuş. hala dışlanmaya çalışmam tuhaf geldi. akp'li ve mhp'li lise arkadaşlarım bile benim ateist olduğumu bilmelerine ve eşcinsel olduğumu tahmin etmelerine rağmen, 1 yıl sonra aralarına almışlardı. ama bu sitedekiler, dışlanmışlığın ve yalnızlığın vermiş olduğu psikolojik rahatsızlıktan dolayı sanırım, bir türlü varlığımı kabul edemediler. gerçi istenmediğim, daha önce söylenmişti. ben burası için her şeyi yaptığımı düşünüyorum. önceden farketmemiştim ama bu siteye girince içimde bir olumsuzluk ve çöküntü oluşuyormuş. neyse, size soğuk ve izole hayatınızda başarılar dilerim.
kim seni dışladı guzum? herkes kendi havasında hayalinde yaşantısında burada. kimse kimseye garez gütmüyor, gütmemeli. herkes birbiri için sanal konumda burada. belki sanalın verdiği özgüvenle yazdıklarını umursamıyor olabilirler. sana karşı tutum içinde olan azınlığı umursamazsan yada muhattap olmazsan çok da çekilmeyecek yer değil hani. bazı başlıklar yarıyor, bazen içini döküyorsun. o gözle bakarsan ve çok da ciddiye almazsan sanal kişilikleri bence daha güzel olur. yine de sen bilirsin tabi.
yazmaktan çok okumayı sevdiğim sözlük.
üyelerinin eğitim ve kültür düzeyini yüksek buluyorum. ama telegram grubunda yazılanları okuyunca. entry girme söz konusu olduğunda isteksiz davranıldığını düşünüyorum.
eski şifremi denerken girdigim sözlük. dark bear sanirim unuttu beni ucurduktan sonra tamamen silmeyi *
bir seneyi geçirmişiz. şöyle bir yedi sekiz sene öncesine dönebilmek ve cubboy, lost soul gibi yazarlarla dönemdaş olabilmek en azından iletişim kuruyor olabilmek isterdim.
burada güzel insanlar tanıdım, ne kadar geniş bir spektrumda olduğumuzu tekrar hissettim. eski yazarların açtığı patikalardan geçip kendimce başka patikalar da oluşturdum. izleri sürdüm izler bıraktım. eskiden daha eğlenceliymiş şimdiki yazarlar biraz nerd ve sıkıcı galiba ahahha

yine de bunca yıl sonra biraz ağır aksak da olsa devam edebiliyor olması sirkülasyonunun olabilmesi güzel. muhtemelen birkaç seneye biz gaylerin birbirine ya da en azından yalnız olmadığını hissedebilmeye bir yere ait olma hissini tadabilmeye daha fazla ihtiyacı olacak o yüzden varlığını önemsiyorum bu sözlüğün.
son zamanların gündemi olan uçurulma mevzusuyla alakalı;
sözlük içinde, sözlüğe uygun olmayan herhangi bir sebep yüzünden banlanıyorlarsa ki öyle olduğunu umut ediyorum, belirli bir başlık altında bahsi geçen kişiler ve banlanma sebepleri açıklansa, o yazarları takip eden diğer yazarlar için de açıklayıcı olmaz mı?
burada pek yazmayan biriyim genel olarak okumayı tercih ediyorum. ama iki hesap değistirdim 2 yıl içerisinde kendimi yabancı hissetmediğim tek yer burası iyiki varsın ♡♡ayi sözlük♡♡
son bir buçuk yıldaki yazılarımın silinmiş olduğu gerçeği üzdü beni. oysa ki hayatımdaki değişiklikleri, bu şehirdeki yaşadığım serüvenleri de klavyeye almıştım. neyse. hoşgeldin sözlük.
evet, ilginç bir deneyim oldu bizim için.
kötü bir hismiş, geçmişinin belli bir döneminin veya tamamının hiç var olmamışcasına yok olması.
neyse, en azından sözlük yaşıyor, diyerek sevinebiliriz...
eski aktifliğini kaybeden sözlük
yeni düştüğüm bir yer. hem sözlüğe hem bana hayırlı olsun.
tüm ülkede yüzlerce yıldır görülen huzursuzluk ayı sözlük'te şu günlerde zirve yapmaya başladı.

bir avuç kalmış yazarla goygoyumuzu ansiklopedik bilgilerimizi giriyoruz-yapıyoruz. şu ortam bir sakinleşsin yine bana faşik filan deyip ağzıma sıçabilirsiniz. fakat bir sakin kalalım değerli arkadaşlar, ayı sözlük bir yere kaçmıyor. hele bu kadar dutluk olduğu döneme de hiç rastlamadım. içelim kahvelerimizi bir derin nefes alalım, kim ne yapıyor ediyor bakmayalım allah aşkına ya...
uzaktan sizleri seyrediyorum...

kardeş kavgasına son vermek, biraz da hakiki orospuluk* yapmak için yine aranıza geldim.

eliniz ayağınız rahat dursun ağzınızı yırtarım!
(bkz:sıkça sorulan sorular)

site içeriği 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir diyor ama gene de porno sitesi değil burası ahah. yeni nesil tabi her şeye bir resim eklemek istiyor.
bir yılı aştı galiba kullanmaya başlayalı ve her gün daha da sessizleşen bir sözlük. gün gelecek kimse kalmayacak gibi geliyor. bazı zamanlarda ultra eski yazarlar girip sonra geri gidiyor, hepimizin sonu bu olacak galiba.
eskiden - yaklaşık 4-5 yıl önce - burada sıklıkla yazıştığım, çok samimi olduğum kişiler vardı. buraya her girişimde heyecanlanırdım. hatta buradaki yazışmalarımızı skype, discord gibi yerlere de taşımıştık. oldukça dinamik bir yerdi burası. çok özlüyorum o samimi günleri. şimdi ilgimi çeken kimse yok.

bekliyorum öyle.
  • /
  • 17