lost in the trees

north carolina'nın bağrından çıkma harikalardan biri, naif indie folk/rock grubudur.
time taunts me'yle başladıkları yolculuk 9 sene öncesinde past life'la son buldu. her kaliteli indie grup gibi tozlu sayfalar arasında yer alıyorlar artık.
en azından bir kere canlı duymuş olmayı isterdim.
a church that fits our needs hayatımın en kötü dönemlerini birlikte aştığım bir arkadaşım gibidir. baştan sona dinleyemem. şehrin altını üstüne getirdiğim ilk gençlik dönemlerine eşlik ettiler, durulup evde kedi maması için dertlenirken de benimleydiler, sevdiğim adama görkemli bir ziyafet çektirmek için saatler süren mutfak mesaimde kulağımdaydılar.
sizi çok sevdik be çocuklar, zamanın katmanlarından birinde müzik yapmaya devam ediyorsunuzdur umarım.



bir şekilde hala müziğin içindeler ancak yeni bir şeyi grupça yapacak enerjileri yok sanırım. böyle yetenekli bir grubun silinerek yok olması acı şey.