özdemir

3 Entry Daha
yahu yazmayayım diyorum. kendi haline bırak, zaten okuduklarını işine geldiği şekilde anlayan biri için yazılacak her kelime de ziyan olacak. ancak, görüyorum ki kendi haline bırakınca daha da bir sivrilmeye başladı.

ilk olarak ayı sözlük formatı konusunu ele alalım; elbette ki insanız, hepimiz yazarken ya formatın dışına çıkıyoruz ya da tanım ve bilgi içermeyen, eğlence amaçlı başlıklar açıyoruz. şimdi yazmış olduğu tanım içeren etry leri ayrı tutarak söyleyeceğim bunları. sözlük formatına çoğunlukla uymadığını gözlemliyoruz bu yazarın. olay sadece tanım yerine başlık ile ilgili bir hayat hikayesi içeren entryler yazması değil sadece. bunun yanı sıra bir çok entrysine iliştirdiği ve ayı sözlük formatı başlığında kullanılmaması gerektiği açıkça belirtilmiş olan chat ifadelerini de unutmamak lazım. ayrıca "yicem" tarzı ufak tefek yazım hataları da var. ancak o hatalar herkes tarafından yapılabilir.

şimdi gelelim. bu ortaya çıkardım ettim. tarzı atarlı yazılanlara. ne gizliydi ki ortaya çıkardın? sanırsın fbi ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği bir operasyonla bulmuş yazdığımız entryleri. * bu neyin kafası dostum?* nasıl bir kurgu dünyası içerisinde yaşıyorsun? böyle bizim erişilmesi çok zor olan(!) kirli çamaşırlarımızı ortaya döküyorsun falan.*

(bkz:teksoy görevde)

bir de açtığım her başlıkta linç yiyorum serzenişi vardı. onu da unutmuş değilim. sen böyle yazılan her şeyi kişisel bir kan davasına dönüştürüp insanlara sataşırsan* ve ayrıca entrylerin içerisinde belirli gruptan insanları hakir gören ifadelere yer verirsen "ne anlar? allahın köylüsü." gibi. tabi ki buradaki yazarlar da seni antipatik bulacaktır. şunu hemen ekleyeyim. sakın şuranın adaleti buranın adaleti gibi lakırtılara başvurayım deme. burada tabi ki düşüncelerini ifade etmekte özgürsün. fakat, bazı yazdıklarından rahatsız olan insanlar da aynı ifade özgürlüğüne sahip. o yüzden yazdıklarının tepki görmesini normal karşılaman lazım.

bir diğer husus da "herkes ayağını denk alacak ulan."* ay nasıl korktuk anlatamam. neredeyse altıma kaçıracağım.* ayağımızı denk almazsak ne olacağını merak da etmiyor değilim hani. en fazla geçmişte yazılmış bir iki entryi "gün yüzüne çıkartarak." bizi rezil ettiğini falan hayal edip kendi kendini tatmin edersin.

son olarak sana şunu hatırlatmak isterim. sen şu sözlük içerisindeki bir çok yazardan sadece bir tanesisin ve sözlükten çıktığım dakikada yok oluyorsun. o yüzden hakkımda yazdıklarınla benim hayatıma olan etkin, sıcak yaz günlerinde tepemde uçuşup duran bir kara sineğin yarattığı etki kadar bile olamaz.
13 Entry Daha