ayı sözlük

  • /
  • 34
sozlugu kactir birakiyor bu elaman da. sinirleri habire bozuk, sacma salak basliklar acip duruyor. birileri gercekleri soyleyince de sinirleniyor, triplere giriyor. ılginc bir kafa.
eğer sözlükte birilerinin kafası bozuksa ben paratoner vazifesi görebilirim. zira hem emeklilik durumları geldi, hem de eşer kadarım. eşek kadar olmak bunu gerektirir.

ve şunu unutmayalım; dünya boştur lo!

*
eskiden - yaklaşık 4-5 yıl önce - burada sıklıkla yazıştığım, çok samimi olduğum kişiler vardı. buraya her girişimde heyecanlanırdım. hatta buradaki yazışmalarımızı skype, discord gibi yerlere de taşımıştık. oldukça dinamik bir yerdi burası. çok özlüyorum o samimi günleri. şimdi ilgimi çeken kimse yok.

bekliyorum öyle.
4 yıl sonra karşıma öneri olarak gelince tekrar giriş yaptığım sözlük, ekşi artık sarmıyor, bir de buraya bakalım dedik.
ayı sözlük artık, 90’larda patlamış 2000’lerin başına unutulmuş starlar gibi. bir dönem iyiymiş cidden, eski entryleri olsun aktiviteleri göz önünde bulundurunca bu şekilde eskimesinin veya popülaritesini yitirmesinin sebebi ne acaba?
bir seneyi geçirmişiz. şöyle bir yedi sekiz sene öncesine dönebilmek ve cubboy, lost soul gibi yazarlarla dönemdaş olabilmek en azından iletişim kuruyor olabilmek isterdim.
burada güzel insanlar tanıdım, ne kadar geniş bir spektrumda olduğumuzu tekrar hissettim. eski yazarların açtığı patikalardan geçip kendimce başka patikalar da oluşturdum. izleri sürdüm izler bıraktım. eskiden daha eğlenceliymiş şimdiki yazarlar biraz nerd ve sıkıcı galiba ahahha

yine de bunca yıl sonra biraz ağır aksak da olsa devam edebiliyor olması sirkülasyonunun olabilmesi güzel. muhtemelen birkaç seneye biz gaylerin birbirine ya da en azından yalnız olmadığını hissedebilmeye bir yere ait olma hissini tadabilmeye daha fazla ihtiyacı olacak o yüzden varlığını önemsiyorum bu sözlüğün.
  • /
  • 34