2019 yılından beklentiler

13 Entry Daha
dengeli olabilmek; işine çok önem veren biri olarak meyvelerini alabilmem, kendi değerimi zorlamadan kanıtlayabilmemden geçiyor. dolayısıyla sakinliğimi koruyarak ve olduğum gibi devam etmeliyim. aynısı duygusal hayatım için de geçerli, bitti dememe rağmen bitmeyen uzun süreli ilişkimde ilk kez daha sağlıklı bir konumdayım, bu konumu olduğu gibi devam ettirmenin bana hiçbir zararı olmadığını fark etmeliyim zira beni gerçekten seven biri var hayatımda ve benim için değişmeye hazır olduğunu görebiliyorum. nitekim ruhsal hayatım da dengesizliğim sebebiyle gelgitli bir durumdaydı 2018 boyunca, üzerime sinmiş huzursuzluğun ben farkında değilken bile orada olduğunu bilmek artık bir sona ermeli. sağlığım da bu dengesizlikten muzdaripti, hiçbir hastalık yaşamama rağmen kas kütlemin işkoliklik sebebiyle azaldığının farkındayım, gelsin eski bear king vücudu.

daha da fazla bereket. kazandığım paranın bereketi giderek daha çok kendisini belli ediyor. sadece bu şekilde devam etmesi değil, daha da fazla artarak ilerlemesi gerekiyor ve 2019 çoktan bunun sinyallerini veriyor.

dinginlik. bahsettiğim huzursuzluğu daha dingin ve tane tane akarak aşabilirim. 2019 artık 30 olacağım yıl olarak bana bunu getirebilir diye umut ediyorum.

2020 ekim editi: 30 oldum, 31 de oldum bu arada hatta, birkaç ay gün bile aldım. bahsettiğim bereket geldi, beklediğim kadar oldu, daha da olması için hala her gün tırmanmaya devam. bear king vücudu tabii ki geri gelmedi, iş ne kadar artıyorduysa o kadar artmaya devam etti. 6 yılı bitirdik ilişkide, hala aynı insana tutku ve sevgiyle bakabilmeye devam ediyorum. kalbim, elim, sikim, dilim, aklım hala onun. holding bebesi out.
9 Entry Daha