ayı sözlük

  • /
  • 34
amacı dışında kullanıldığı vakit yan etkilerinin olacağı unutulmaması gerken biricik bebeğimizdir. hassastır, narindir.(bkz: ayı sözlük formatı ). açık saçık meydan muharebelerine kimsenin tanıklık etmemesi gerekendir. ne bileyim randevulaşın malazgirte, afyona, konya, trakya dolaylarına; taksime, kadıköye yada kızılaya falan gidin orda sumo güreşi yapın. kişiler dertlerini anlatmak istiyorlarsa kişiselleştirmeden yapmaları en doğrusudur. kimse hedef göstermesin, gösterilmesin ve lütfen kimse kimseyi deşifre etmesin ki tadına varalım diye düşünüyorum.sahi sırası gelmişken yapımda ve yayında emeği geçen, meşakkatli olan arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. allah bozmasın.
(bkz: olur böyle vakalar adminler yakalar)
(bkz: oluyor böyle şeyler durduramıyoruz efenim)
(bkz: edepli ol ki genç kalasın)
(bkz: ağır ol da molla desinler)
sözlüğün şuanki dünya ve türkiye sıralaması aşağıdaki gibidir.

alexa dünya sırası: 13,653,914

alexa ülke sırası: 123,859

google indeksi : 359

şimdi yukarıdaki sıralamaya bakarak iyi mi kötü mü anlayamadığımdır. taban puanı kaçtır? kaç puan olunca bonus kazanırız? gibi sorular aklımda uçuşmaktadır. maşallah mı demeli ha gayret mi bilemediğimdir. (bkz: rakamlarla aram pek yoktur)

(bkz: söyle doktor ölecek miyim?)
(bkz: doktor lafları)
yükselişi devam etmekte olan sözlüktür.

alexa dünya sırası: 12,377,744

alexa ülke sırası: 119,713

google indeksi : 576

alexa dünya sırası: 10,805,490

alexa ülke sırası: 95,163

google indeksi : 738

facebookta paylaşım : 105
mersinden ahlaken ince olduğuna inanarak messengerda eklediğim bir beyin iletisinde gördüğüm sayfa. siteyi beğendim ama ince bey, yoğunluğunu bahane ederek arkadaşça yaklaşmamı engelledi varsın engellesin, bu site gene de güzel.
kendi halinde, huzur dolu.
alexa dünya sırası: 9,973,381

alexa ülke sırası: 93,789
dark bearın karanlık yanını flaşlarla aydınlattığı, bear sikertirin bir sikertip iki sikertip üçüncüde sınıfta kaldığı, lost soulun kayıp ruhumuzun parçalarını müzikte aradığı, icimdeki ayinin kıllarla örtülü vücutlar arasında özümüzü aradığı, anormal gencin anormalliğini inci sözlük capsleriyle normalize etmeye çalıştığı, zoviraxın uçuk tadında ve hızıyla espriler patlattığı bol çeşnili bir enteresan sözlük işte.
sözlüğün çiftleşme dönemi ne zaman,gözüm sürekli online üyelerde
sevgili yapan
sevgilisinden ayrılan
bekar olan
grup arayan
aşk arayan
sex arayan
hepsi onun peşinde
oysa ki edebiyle duruyor şurda...
gecelerimi harcayacağım ve yeni arkadaşlar edineceğim güzel insanların güzel ortamı.
sözlüğümüz dünya sıralamasında ilerlemiş lakin ülke sırasında gerilemiş görünüyor.

alexa dünya sırası: 9,389,218

alexa ülke sırası: 116,272


alexa dünya sırası: 7,891,960

alexa ülke sırası: 78,648

google indeksi: 914
eskiden buralar dağlıktı, taşlıktı. şimdi fidanlık ormanlık olmuş. emeğinize sağlık.
online yazarlar

18 kayitli onlayn (18)

· anormal genc (+) (-)(?)
· ayica (+) (-)(?)
· ayi sozluk (+) (-)(?)
· bearabeare (+) (-)(?)
· bodurayi (+) (-)(?)
· dark bear (+) (-)(?)
· demircub (+) (-)(?)
· greenbear (+) (-)(?)
· jackkk (+) (-)(?)
· kevbear (+) (-)(?)
. koyuyazar (+) (-)(?)
· naringergedan (+) (-)(?)
· notredame (+) (-)(?)
· oceanbear (+) (-)(?)
· paw (+) (-)(?)
· stambl (+) (-)(?)
· ugur (+) (-)(?)
· wagaman (+) (-)(?)
yeterli ilgiyi görmeyen sözlüktür. piyasaya bakılırsa evet yeni olmasına rağmen istatistikleri iyidir lakin yazacak insanları buraya davet etmemiz gerekmektedir. herkesin bir çok tanıdığı kişi var bir link verelim, gel bir incele belki hoşuna gider diyelim. teşvik edelim ki sözlüğümüz yükselsin.
sözlük, yavaş yavaş rayına oturmaya başlamış. lakin sözlüğümüzün birazdaha ilerlemesi için biz yazarların hem maddi hem manevi desteğine ihtiyacı olduğunu görmekteyim.
sözlüğümüzü güzelleştirmek ve daha fonksiyonel bir hale getirmek için destek vermemiz lazım, diye düşünmekteyim.
en sevdiğim bilgi paylaşım mekanı olma yolunda oldukça hızla zirveye çıkan sözlük. sözlükte gayet elit bir yazar kitlesi var, farklı konularda uzmanlaşmış onlarca yazar. bir araya gelindiğinde adam gibi sohbet edilecek onlarca keyifli insanı içinde bulunduran sözlük. bu gün ayı sözlük ikinci taksim zirvesinde aldığım keyif anlatılamaz boyuttaydı. kafamda bir çok şey var aslında, ayı sözlüğe bağlı olarak ayı chat gibi, ayı sözlük görseller gibi, ayı sözlük fotograf klübü gibi, ayı sözlük zirvetör gibi, ayı radyo gibi. ayı sözlüğün ilerde tamamlanacak olan logosundan t-shirtler, hediyelik eşyalar yaptırmak gibi. bunları yapmak için cebin sağlam olması ve teknik açıdan profesyonel birileriyle çalışmak şart. ayı sözlük bu sert esen rüzgarlar arasında nereye savrulacak bilemiyorum lakin bildiğim birşey var, ayı sözlük ten vazgeçmediğimiz sürece o da bizi yalnız bırakmayacak.
  • /
  • 34