argo konuşmak samimiyet göstergesidir

kimle, hangi konuda ve ne zaman yapıldığına göre samimiyet seviyesi değişen muhabbet. artık tanışma ve kaynaşma babında kendiniz kadar yakın hissettiğiniz biri ile konuşurken cümleleri tartma hassasiyetiniz düşer mesela.

herkesle aynı konuyu aynı cümlelerle konuşamazsınız. bu nedenle argo konuşma metni yumurtlarken karşınızdakinin size karşı mesafe aralığını doğru tespit etmeniz şarttır aksi takdirde yanlış anlaşılmak ya da finalde pataklanmak kaçınılmazdır.
bence çok yanlış olan önermedir.
samimi hava katmak adına konuşmaların arasına çokça argo kelime serpiştirmek, bol bol seks içerekli cümleler kullanmak samimiyet değil laubaliliğin göstergesidir.
argodan argoya değişebilir. 'mala bak sen, kendini bi bok sanıyor. aslında bunu yapacak taşak yok onda' cümlesindeki mal, bok ve taşak argo kelimeleri hoş seda oluşturur. ama cinsiyete, ırka, cinsel yönelime, inanca karşı hakaret içerikli argolar hoş değildir kullanılmamalıdır.
fazla argo kelime kullanmak bana göre düşük seviyeli insan eylemidir. olmayan kültürleriyle , kelime dağarcıklarını genişletme pesindedirler. zira uzak durmamda yarar vardir.
argo konuşmak samimiyet değil, cinsiyetçilik göstergesidir. bizim toplumumuzdaki vasat erkekler genel olarak bu davranışın olmaması gerektiğini bilip, sadece çevresindekilere karşı kullanır çünkü yadırganmaz. çevresindeki ilgi açlarının da "ay ne kadar samimi sadece benle konuşuyor bu şekilde" diye düşünmesiyle ortaya çıkan dayanaksız saçma görüş.