ayı sözlük intihar tayfa

bu enrtyim başlık sahibine değil hepinize. başlık adı dalga geçme edasıyla olmuş üzücü.bu kadar ciddi bir sorun olarak görüyorsunuz(veya dalga geçiyorsunuz) intihar eşiğinde olan insanların psikolojisini nasıl etkiler diye düşünmüyorsunuz bile ayrıca bıktık yeter gidin buradan çoğunluk böyle düşünüyor bir kereğğğ tamam mığğ? edasında olmanız gülünç.yazarlar bizim komedyenimiz değil her yazar aynı hayatı yaşamıyor istediğini yazabilmeli seks konulu başlıklardan daha iyi olduğu kesin.
not: sizi taciz edecek biçimde özelden taciz ediyorsa bu kötü bir şey.
bu konu hakkında verilebilecek örneklerden biri de van’da yaşayan 24 yaşındaki sinan akyüz. cinsel yönelimi nedeniyle ailesinden ve çevresinden gördüğü şiddete dayanamadı ve “mutlu günlerin geleceği yok; artık gitmeliyim” diyerek intihar etti.

http://www.ilkha.com/files/gallery/big/9...

hep merak etmişimdir. bir insan nasıl oluyor da o noktaya gelebiliyor, bi anda hayatının fişini çekebiliyor diye. artık etmiyorum.

coğrafya kaderdir işte. van ya da izmir de doğmanın bir önemi yok. türkiye'nin her yeri aynı. türk insanının kanı bozuk. bu kadar işe yaramaz olup ta bu kadar kibirli olan başka bir millet daha tanımadım.

başlık sahibi muhtemelen sert bi tepki alacağını düşünmüyordu, açılan başlığın kötü bir niyetle açıldığını sanmıyorum. kendine zarar verme düşüncesinin ciddi bir durum olduğunu ve intihar düşüncesinde olan kişilerin profesyonel yardım alması gerektiğini söylüyor. birbirinizi alttan alın, hoşgörülü olun.

bu konuda yazacak çok şey var da eller çok tembel.*
(bkz:ayi sozluk hayat yalakası tayfa)

biz de hayatı sevenlerden rahatsızız. hayatı bu kadar sevmek ciddi bir hastalıktır. anlamsızlıkları göremeyecek kadar kör olmak... göz doktoru olarak camus, cioran,kierkegaard,sartre öneriyorum