hornetteki lgbt mafyası

garip ve entresan bi baslik actim sinirim bozuk sizden akil almak ve derdim anlatmak icin bu basligi actim bu tiplerden nefret ediyorum 3 gun once hornettan mesaj aldim biri yazmis cok hossun goruselim falan gece 23.00 falan bizim kasaba turistlik ve kisin ise emekli yeri akcay hornette kimse olmuyo neyse bu kisiyle gorustuk hornetta icki ismarlarmisin falan olur dedim daha birbirimizi taniyalim falan dedim sonra ses kesildi bu sabah mesaj atti bana bebeyim nasilsin diye iyi dedim mesaiye gitcem senden bisey istesem dedi anladim para isteyecek ne dedim fatura odeyecem 15 tl para lazim dedim ki birbirimizi tanimiyoruz ki daha gorusmedik samimiyetimiz yok sonra basladi kufur etmeye butun lugatini kustu ustume o kibar insan gitti yerine harac kesen serseri bir it geldi daha sonra senin nerede calistigini biliyorum rezil ederim seni falan filan kufur etmeye devam etti gizliyim zaten ben uzuldum cok ama is yerimle ilgili bilgi vermedim beni daha once gormus ki yazmis santaj yapmaya basladi ya bu nedir nasil bi midesizliktir ya gelirse ne yapmam gerekir fikrim yok ailem icin calisiyorum tehdidi nasil savusturcam bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun.

bu tarz tatsız olaylar heteroseksüeller arasında da yaşanıyor. tehdit ve şantaj yoluyla para istemek vs...

tavsiyem eğer kendisinde yüzünün göründüğü çıplak fotoğrafların yoksa tüm mesajlaşma geçmişinizi ortadan kaldırıp yalanlamak.

kim nereden bilecek ki? kimsenin aklına gelmeyecek, inanmayacakları bir şey.

üstelik bunu yapmak da yürek ister. yani bir ortama girip:

- merhaba ben x, alone bear gay biliyor musunuz?

- yani?

ki bunu yapacağını hiç sanmam. böyle insanlar havlayan köpek misali asla ısırmazlar. havlarlar, tırsan birini soyarlar. sen tırsma. hiç ciddiye alma. tanıştığınızı unut. yalanla. önemseme.

tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun. üzücü bir olay.
çok sağolun iyi ki varsınız cesaret ve ilgi gösterdiniz cansınız şekersiniz balsınız *
bu hetero kafası sefil yaratıklar growlrıda keşfetmezler umarım dediğim durum.
olayın sonu ne oldu meraktan geberdim. bilgi ver de öğrenelim kuzum.