türkiye'deki bomba imha anlayışı

fünye ile patlatmaktır.

yabancı filmlerde hep gördüğümüz kırmızı mı mavi mi sorunsalı bizde yoktur. zira bizdeki bombalar hep mutlu sonlarına yani patlama anlarına ulaşır. hadi tamam patlama zamanını kontrol altına alıp çevresine kuracağın barikatlarla hasarı azaltabilirsin de atom bombası olsa ne yapacaksın. bir an önce kırmızı mı mavi mi eğitimi verilmeli bomba imha ekiplerine.

(bkz: atom bombasını fünye ile patlatmak)
alırsın eline bombayı. sonra atabildiğin kadar uzağa atıp ters istikamete doğru hızla koşarsın. denize doğru atmak mantıklıdır. deniz yoksa boş bir arazi olabilir.
''abi kırmızı mı ? mavi mi ? yauv ne yapacaz şimdi''dir
öncelikle uzun bir sopayla dürtülür söz konusu bomba. dürtmek önemli. sonralıkla bomba imha ekibi beklenirken canına susamış vatandaşın biri koşarak içinde bomba olduğu sanılan kutunun yanına gider ve kutuyu hızlı bir şekilde yere fırlatır. bu sırada hala bombayı uzaktan izleyen yüzlerce vatandaş yerlerinde sabittir. kim vurduya gitmek en büyük temennimiz ülke olarak. işte yanlış bir ihbarda, gerçek olmayan bir bomba böyle imha edilir ülkemizde. asıl soruysa: ya o bomba gerçek olsaydı? akşam haberlerini izlediniz, iyi akşamlar efendim.