fetih 1453

yıllardır yapılmaya çalışılan bir kaç kez yayın tarihi verilip ötelenen film. nihayet 17 şubat 2012 de gösterime giriyor. merakla bekliyoruz.
facebook ta da dediğim gibi tırt olmasını bekliyorum. umarım yanılırım.
benım bu film den beklentim çok yüksek.umarım yanılmam..keyifle izlerim..
film kötü de olsa rekor kıracaktır düşüncesindeyim.
ülkemizdeki milliyetçi duyguları daha da çok pompalayacağından her türlü tutar bu film. iş din ve milliyetçilik olunca halkımızın gözü başka şey görmüyor.
fatih aksoy un 17 milyon dolarlık bütçesiyle "bugüne kadar çekilmiş en yüksek bütçeli yerli sinema filmi" olma özelliği taşıyan film.
fragmanını izleyip iş var dediğim ve merakla beklediğim filmdir.
bugün bir avmde gördüm tarihi hatırlamasam bile ... şubat saat14:53 te gösterime girecektir yazmışlar...süper bir pazarlama sistemi..
tarih 17 şubatmış hatırlatma için teşekkürler dark
zirvesi yapılacak filmdir.
haftaya sinemalarımızı şenlendirecek türk sinemasının en pahalı filmi.
http://www.beyazperde.com/filmler/film-187015/fragman-19286947/
fetish 1453 diye okuduğum başlık
film gelmeden bıktırdığı için, keinlikle izlememe kararı aldığımdır. gizemi kalmadı.
dün itibariyle vizyona giren bu akşam 00:00 seansına izleyip yorumlarımıda aktaracağım şimdilik 160 dakika olduğunu bildiği filmdir.
başbakan recep tayyip erdoğan a evinde özel gösterim yapılmış filmdir.*
zirvesi yapılacak ama yapılmamış filmdir. film uzun beyler sakın benim gibi geç matineye gitmeyin. olmuş mu olmuş izleniyor mu izleniyor. 300 spartalıda nasıl ulan herifler ne yapmış yada cesur yürekte vayy be ne film dediğimiz sahneler mevcut. beğendim mi evet beğendim. sinemaya verilen paraya deyiyor mu evet deymiş... bu şekilde siktiriboktan filmler yerine yüksek bütçeli türk filmleri izleyebileceğiz. kısaca dünya sinema tarihi için ufak bir adım , türk sineması için kocaman bir adım...bu arada tünel sahnesinde kendisini feda eden genç aranızdaysa arasın beni cepten...
recep ivediğin yapımcısından aynı mantıkla yapılmış bir filmdir. o kadar bütçe ayrılmasına rağmen fragmanında da görebileceğimiz gibi patlama sahnelerindeki alevler ayı yoginin mangal ateşi gibidir. marketing çalışmaları filmden daha başarılıdır ama türk sineması kalkınsın, iş yapmaz diye tarihi film yada dönem filmi çekilmekten korkulmasın diye gidenlere ses etmeyeceğim, ergen aşıklı zombi filminden iyidir hadi diyebileceğim filmdir.
ilk haftasından 1.403.662 seyirci ile 13.029.530 tl hasılat elde etmiş olan filmdir.
http://www.boxofficeturkiye.com/haftasonu/?yil=2012&hafta=8
sıfır beklentiyle gittiğim için beni hiç şaşırtmayan filimdir. bir kere oyunculuk kesinlikle yok bu filmde arkadaş, efektlerde ortalama, kurguya girmiyorum, parasına değil ama harcanan zamana yazık.
tarihçiler tarafından kronolojik hatalar olduğu belirtilen, zaman ayırıp gidemediğim sadece fragmanla yetindiğim film.*
  • /
  • 2