gaylere kadın demek

bu durum amerika vatandaşı olmuş siyahi ırkların kendi aralarında bir birlerini zenci diye çağırıp, beyaz benizlilerin zenci hitabını hakaret olarak almasıyla aynı kefeye konuşabileceğini düşünüyorum.
iki gay in şakalaşması olabilecekken bir heteronun gayi kadın diye çağırması hakaret, aşşalama, küfür sayılabilir.
gaylerin birbirlerine neden kadın diye hitap ettiğini sormuş sevigli yazar. bence bir yerde haklı yazısında; erkeklerle cinsel ilişki kuran anlamaına getirildiğini yazmış kadın kavramının. ne yazik ki bu ülkede aynen bu şekilde.
bence -kanımca- biz geylerde bu yüzden bir birimizi böyle çağırabiliyoruz. fiziksel olarak erkek olsakda erkeklerle beraber oluyoruz mantık olarak. ama mevzu biraz daha derin. en erkek gayin içinde bile kadın duygusu var. duygusal anlamda da bir gay farklı davrandığında kadınlaşma denebiliyor. kadın özelliklerinin ortaya çıkması durumda şakalaşma yönüne kayıyor.
gayler bunu ötekileştirme çabası içinde kullanmıyorlar halbuki. tek amaçları erkekler arasında şakalaşmak.

(bkz: kadın kadını emermi aaa !)
(bkz: içimdeki kadın ortaya çıktı )
(bkz: lubunya ya bak sen )
(bkz: whats up nigga!)
ben erkeğim , erkeklerden hoşlanıyorum bu kadar basit.
kimse bana kalkıp sen kadınsın diyemez.
kendimi kadınsı hissetseydim gider kadın olurdum zaten.
te allam ya ulan ne güzel sevgi , aşk , arkadaşlık gibi şeyleri yaşamak varken
etiketlerle uğraşıyoruz.
pasif bir gayin o çok övünülen götünü kullanıma açması nedeniyle toplumca edindiği kadın etiketinin bir çeşit dalga konusu yapılması, önemsenmemesi durumudur. ne ''hayır kadın değiliz'' açıklaması, ne de ''sapına kadar erkeğim'' ispatı çok da gerekli değildir.
aaa biz de arkadaşlarla birbirimize telefonda "kadın" deriz. alışılmış durum. samimiyet anlatıyor.
bütün tanıdığı eşcinsel erkeklere kadın diyen bir gey arkadaşım benim de var. kötü niyeti yok belki ama bana da söyleyince tersledim kendisini. ha çok mu önemli, bilmiyorum, ama bana o an ters geldi. adına toplumsal şartlanmışlık deyin, ki herhalde öyle, bana ters geldi, hakaretmiş gibi geldi. sonuçta ortaokul-lise döneminde kız, top falan gibi laflarla çağırılmışlığım ve çok ağırıma gitmişliği, onur meselesi yapmışlığım var, o da etken. ama aslında şimdi düşündüm de, toplumsal cinsiyet kalıplarını yıkmak için hiç de fena bir hareket değil. queer teorisine gönülden inanan biri olarak, belki bu kadın-erkek diye bölünmüşlüğümüz bizim başımıza bu sorunları açan.

fikrimi değiştirdim iki dakikada, gidip arkadaştan özür dileyeyim bari.
topluma gay olarak sunulan yanlış modeller yüzünden oluşan kanı. hala bana neden makyaj yapmadığımı ve kadın kıyafeti giymediğimi soran var. eşcinselleri sosyal anlamda temsil eden tipler böyle olunca ortaya çıkan sonuç da bu oluyor.