istanbear ilkbahar uluslararası ayı festivali 2012

22-25 mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyon. katılmayı düşünüyorum. sözlük ahalisi gidiyor mu acep?
" aslında aöf vizelerinden önce gidip iyi kafa dağıtılır hee." dediğim, sonrasında da gidersem malum kişinin benim kafamı gerçekten dağıtacağını düşündüğüm, " neyse, totomu kırıp evde oturayım bari." dediğim festivaldir.*
yeni tanıştığım çocukla kendimizi sosyeteye tanitmayı planladığınım festivaldir.
ayıları kış uykusundan uyandıracak olan festivaldir.
yabancı ayılarla sevişmeyi hedefleyen festival. türk olarak zaten her zamanki tayfa var, birde anadoludan merak edip para verip katılan fakat kenarda duracak bir kısım insan. keyifsiz.
katılmadan önce ayar ettiğim 1500 tane yabancının da orada olacağı festivaldir ama
kültürlü,asil,bir o kadar da sevimli arkadaşım max blum ve
asker arkadaşım,kınalı yapıncağım,gaylerin taxi driverı pisuvardaki siyah kil 2 ile sadece gidip dans edip eğlenmeyi planladığımız etkinliktir.
dün açılış partisinde bulunduğum etkinlik. ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım. düşündüğümden daha da eğlenceli geçti.

not: sözlükten kimseyi göremedim.
dün akşam tekrar uğradım partilerine. dün gece etkinlik daha da güzeldi. bir ara sahneye pisuvardaki siyah kil 2 ablam kadar güzel göbek atamamış da olsa dansöz çıkardılar. ama değişik oldu ve beğenildi sanırım. asıl konu ise çok ayrı aslında. üç tane * balamozla kesiştim ama karpuz göbekli yarim yüzünden sadece bön bön baktım adamlara. yok arkadaş, sevgilin varken etkinliğe falan gelmeyeceksin.

bu arada medyum fettish'e o kadar ısrar ettim ama gelmedi. çok şey kaçırdı bence. bu akşam ben yokum. max blum, medyum fettish ve aşkitom psk2'ye bol eğlenceler.