m. fatih çıtlak ile huzur vakti

kanal d'de yayınlanmakta olan programdır, şu an itibarı ile izleyicisiyle buluşan program, dinen günah ve sevapları anlatan yegane program, hayırlı olsun..

sırada olan programlardan (bkz:pixels), belki ilginizi çeker, ama huzur vaktini kaçırmayın bence çok faydalı bilgiler var..

https://www.kanald.com.tr/m-fatih-citlak...

kaçırmayın derim, önceleri sadece belli kanallarda yayınlanan programlar artık
en çok izlenen kanalda yer almakta, tekrar hayırlı olsun..
programdan alınan yararlı bilgilerden bazıları şu şekilde;

sen kaç yaşındasın abi 35 , 40 sene evvel seni kim tanıyordu ? var mıydın sen ? yok , 50 sene sonra seni kim tanıyacak, öldüğünü farzedelim, uzun ömürlü bakıyorum kendime diyorsun, peki tamam 250 sene sonra, abartma ya işte öleceksin yani..

https://www.kanald.com.tr/m-fatih-citlak...
hadi dini bi' program açakta milleti sömürek. yahu tamam her mezhebe saygımız var, ama din üzerinden aynı konuları sirküle ederek milleti kullanmanız ve bunca insanında ses çıkarmayıp ellerini semaya kaldırarak af dilemelerinden sıkıldım. her haltı ye, kabulleneme, af dile sonra tekrar yap, sonra tekrar af dile, sonra cennetlik olduğunu dile getir. daha anlatılacak çok şey var işte ama daha fazla bu konu hakkında polemik yaratmak istemiyorum. ellerinizden öperim.
diyanetin eğitim seviyesi arttıkça dindarlık azalıyor açıklaması geldi aklıma. cidden bunların işsiz kaldığı günleri görebilecek miyiz?