ptt

posta, telgraf, telefonun kısaltılmışı
ptt a.ş. beykent outlet park avm şubesine 19.03.2014 tarihinde 16:32 saatinde ulaştım. web adresindeki kapanış saatlerinin 17:00 olması sebebiyle işlemimi yapabileceğimi düşündüm fakat kapılar kapatılmıştı. birde kapı girişinde bir pc printer çıktısıyla kapanış saati 16:30 olarak revize edilmişti. üzerinde ne bir imza ne de bir mühür vardı.

içerideki çalışan web sitesinin kapanış saati uyarımı dikkate almayarak, küstahça “istediğiniz yere şikayet edin, bana şefim böyle söyledi, 16:30 dan sonra işlem yapmıyorum” dedi. içerideki kişilerin işlemlerini yapmaya devam etti. (saat 16:42 olmasına rağmen)

kapıya gelen başka bir kaç müşteri de benim gibi mağdur oldular, “burası türkiye evladım, artık şaşırmıyoruz” diyerek gittiler. demem o ki, burası türkiye. kimse hakkını aramıyor, sormuyor. bu tür kurumlarda çalışan insanlar da kafalarına göre at koşturuyorlar.
akp'nin yeni türkiye'sinde, yok pahasına peşkeş çekilmiştir bu milli kazanç kapısının t'si!
artık, "pt" olarak hizmet vermekte...
hamdolsun!

(bkz: türk telekom)
son yıllarda ptt tanımının yanına bir de kuyruğu eklenmesi gerekiyor.

dün yaşanan manzara felaketti. benim gördüğüm ptt önündeki kuyruklar arka sokaklara kadar gitmişti. insanlar çaresiz, mutsuz klişelerine girmek istemiyorum. beklenilen şey belli. hani evlere gidip veriliyordu? hani hijyen, hani sosyal mesafe. biz beceremiyoruz bu işleri.
voleybol spor klübü olarak bildiğim kurum.
posta telefon telgraf olduğunu yeni öğrendim. hiç girmedim içine, dışarıdan gördüklerimi spor şubeleri sanıyordum. ne güzel bir klüp diyordum. şok oldum ben şu an.
bu aralar uzatılmış yeni hali picama terlik telefon ptt