ayı sözlük gay pride zirvesi 2016

her yıl olduğu gibi bu yıl da gay pride etkinliğine yazarlarla bir araya gelip birlikte katılmayı iple çekiyoruz. 26 haziran 2016 pazar günü yapılacak yürüyüş için saat 15:00'te rosso cafe ve karaoke bar'da buluşalım. hepinizi bekliyoruz. zirvetör'e katılım işaretlemeyi de unutmayınız. rainbow bayrakları olanlar yanında getirsinler. yürüyüş öncesi pankart ve dövizleri geçen sene olduğu gibi mekanda hazırlayabiliriz.

yer: rosso cafe ve karaoke bar (demirörenin karşısında, garanti bankasının yanındaki ara sokakta)
tarih: 26 haziran 2016 pazar
saat: 15:00
not: polis istiklali erken kapatırsa ve mekana giremezsek buluşma noktamız elmadağ'daki kahve dünyası.

önceki zirveleri hatırlamak isteyenler için;

(bkz: ayı sözlük gay pride zirvesi 2012)
(bkz: ayı sözlük gay pride zirvesi 2013)
(bkz: ayı sözlük gay pride zirvesi 2014)
(bkz: ayı sözlük gay pride zirvesi 2015)
ve tabi onur haftası komitesinin açıklamalarını falan takipte olalım ve bir haber alırsak da paylaşalım lütfen.bu sene de ramazan ayına denk geldiği için farklı bir aksiyon alınabilir.
yüce mevlanin izni ile bu yılda katılıp direnecegimiz zirve olacaktır.tum yazarlar ellerinden geldiğince katılmalıdır.varligimizi cümle aleme duyuracagimiz bu mübarek zirveye katılım farzdır.
buluşmak girişmek ve direnmek üzere.selam ve dua ile hayırlı pridelar inşallah.
istanbul'da olmayacağımdan katılamayacağım zirve. izmirde niye zirve yok diye de soruyorum buradan.
zirvetöre baktım da, katılan yazar sayısı 1. o da ben.

pride sonrası ayı sözlük ve homojen dergi'nin doğum günü partylerinin hazırlığına koyuluruz diyordum ama sanırım bu katılımsızlıkla böyle etkinliklere hiç gerenk bile yok.
yine rengarenk, yine el ele harika bir organizasyon olacak. diva hala seni çok özledik! #gaypridetoplumsaldirenistir
sınavımdan bir gün önce olduğunu sanıp katılamayacağım için ağlıyordum ama fark ettim ki sınavımdan bir gün sonraymış. orada görüşürüz!
polis istiklali erken kapatırsa ve mekana giremezsek buluşma noktamız elmadağ'daki kahve dünyası. b planı olsun bu.
(bkz: başlığın yanlış algı oluşturması)
(bkz: ayı sözlük gay pride yürüyüşü 2016)

daha öncesinde işim gereği gay pride zirvelerine hiç katılamadım. bu yıl da aynı şekilde katılma olasılığım ölme olasılığımdan daha uzak. umarım onurlu bir yürüyüş ve bol kahkahalı bir zirve gerçekleştirirsiniz. *
bu sene hükümetle uzlaşım yoluna gitmeye karar verdim. bu yüzden de zirve ve yürüyüş için seçmiş olduğum kombinim ektedir. sevgiler.*

yeni yeni tanımaya çalıştığım bir beyin tatil teklifine olumlu yanıt vermem nedeniyle ilk kez bu yıl katılamayacağım zirve. katılanlara şimdiden iyi eğlenceler.
nerdesin aşkım zirvedeyim aşkım

bu yıl düzenlenmeyecek olan yürüyüş yerine beyoğlu sokaklarına dağılacak olmamız güzel..

zirveyi de uzatıp sokaklarda buradayız diyelim..

gerçi ben değil bi arkadaş..
2016 lgbti onur yürüyüşünün komite tarafından iptal edilmesi sonrasında düzenlediğim halde katılmasam mı bile dedirttiler resmen. zirveyi iptal etmiyorum tabiki, dağılacak olanlar zirveye katılıp oradan rahatça dağılabilirler.

dağılıyoruz, dağılıyoruz, dağılıyoruz...

edit: oradayım, bayraklarımla... konuşmamız ve sevişmemiz gereken konular var.
onurlu direnişimi kutlamam için illa ki yürümem gerekmiyor yürüsek çok daha iyi olurdu ama yine de onurlu direnişimi kutlamak için zirveye katılacağımı ve o gün taksimde/istiklalde/beyoğlunda olacağımı buradan bildiriyorum lütfen benim gibi düşünen ve katılacak olan arkadaşlar zirvetörden işaretlesinler. oradayız! gitmiyoruz! demek için!
geldim ben. telefon değiştirdim numaram olan arkadaşlar ararsa beni çok memnun olacağım.
bu arada sokak kapalı değil. kapatsalar bile sivil olarak giriliyor bir sıkıntı yok yani. gelin!
yeni uyandım, ayılıp yola çıkacağım. bekleyin beni.*
arkadaşlar çok dikkat çekmeden girmeye çalışın. insanların gbtsine bakıp kaydediyorlarmış. ne kadar doğru bilemem, önleminizi alın.
yoldayım, yarım saate orada olacağım.
nehiryeli, hepberabear, utopya, himbil, orospuseyhan ve ben mekandayız, bir üst katta. bekleriz. üzerinize gökkuşağı aksesuar almayın. ara sokaklara girerken polisler bakıyorlar. ayh bir de istiklalde şuan geyden lezbiyenden çok polis var. ahaha
  • /
  • 2