ayı sözlük gay pride zirvesi 2016

bu sene hükümetle uzlaşım yoluna gitmeye karar verdim. bu yüzden de zirve ve yürüyüş için seçmiş olduğum kombinim ektedir. sevgiler.*

yüce mevlanin izni ile bu yılda katılıp direnecegimiz zirve olacaktır.tum yazarlar ellerinden geldiğince katılmalıdır.varligimizi cümle aleme duyuracagimiz bu mübarek zirveye katılım farzdır.
buluşmak girişmek ve direnmek üzere.selam ve dua ile hayırlı pridelar inşallah.
2016 lgbti onur yürüyüşünün komite tarafından iptal edilmesi sonrasında düzenlediğim halde katılmasam mı bile dedirttiler resmen. zirveyi iptal etmiyorum tabiki, dağılacak olanlar zirveye katılıp oradan rahatça dağılabilirler.

dağılıyoruz, dağılıyoruz, dağılıyoruz...

edit: oradayım, bayraklarımla... konuşmamız ve sevişmemiz gereken konular var.
ve tabi onur haftası komitesinin açıklamalarını falan takipte olalım ve bir haber alırsak da paylaşalım lütfen.bu sene de ramazan ayına denk geldiği için farklı bir aksiyon alınabilir.
zirvetöre baktım da, katılan yazar sayısı 1. o da ben.

pride sonrası ayı sözlük ve homojen dergi'nin doğum günü partylerinin hazırlığına koyuluruz diyordum ama sanırım bu katılımsızlıkla böyle etkinliklere hiç gerenk bile yok.
sınavımdan bir gün önce olduğunu sanıp katılamayacağım için ağlıyordum ama fark ettim ki sınavımdan bir gün sonraymış. orada görüşürüz!
onurlu direnişimi kutlamam için illa ki yürümem gerekmiyor yürüsek çok daha iyi olurdu ama yine de onurlu direnişimi kutlamak için zirveye katılacağımı ve o gün taksimde/istiklalde/beyoğlunda olacağımı buradan bildiriyorum lütfen benim gibi düşünen ve katılacak olan arkadaşlar zirvetörden işaretlesinler. oradayız! gitmiyoruz! demek için!