kadınların küfürlü konuşması

ne bileyim tuhaftır.

tamam erkekler küfürlü konuşsun demiyoruz da sanki kadınlarda bir tık daha mı kötü duruyor nedir, bilemediğim mevzu.
küfürlü konuşan kadın : bakın böyle şeyleri aştım , erkeklerin aradığı tipte biriyim , maç bile izlerim

edit : '' ablanax '' isimli kullanıcıdan şu yanıt gelmiş

'' ablacim bu nasil bir ithamdir kendine gel ''

cevap verme usulünün nasıl olduğunu bilmediğim için edit atıyorum.

küfür eden kadın , her ettiği küfürde biraz daha ego kasar ve tüm bunları bi lütüf+farklılık olarak görür.bende onları kendi gözlerimde itici görüyorum.biraz daha kendime gelmem, istersen +1 yap.ama bunu yab
kanaatimce kadinlarda bir tik daha kotu durur. iticidir. ama kufur de samimi gorunmeyi artiriyorsa..? bilemedim bak simdi -_-
kadinlar kufur edebilir. kadinlarin kufur etmesi, kendilerini bir obje olarak erkeklere sunmasi anlamina gelmez. erkekler kufreden kadin pesindedir gibi bir arguman hem genelleyici hem de seksist olur. ayrica escinsel bir erkek olarak ben bu sacma argumanin neresindeyim? neyse, kufreden kadin bunu lutuf gorur ve aranilan kisi olacagini dusunur demek de seksist, saygisiz ve asilsiz bir ithamdir.

insanlar sinirlenir, bir seyler yolunda gitmeyebilir ve kufredebilirler. kadinlar obje degildirler. sinirlenir, bir seyler yolunda gitmeyebilir ve kufredebilirler. burada kufur etmeyi ovdugumu dusunen birisi olursa ikinci kez okusun lutfen yazdiklarimi.
küfredebilmek herhangi bir cinsiyete mahsus olmadığından sıradan ve doğaldır. ancak yersiz, sebepsiz, ağız alışkanlığı halinde argo konuşan küfürbaz bir kadın ya da erkek ya da her ne ise beni rahatsız eder. bağırarak konuşmak gibi. buna neden maruz kaldığımı sorgularım, küfrün bana yöneltilmiş olması gerekmiyor.
itici bir durum. aslında kimse küfür etmese daha iyi olur.
bir dönem benim bedenime benden başkası küfredemez diyerek oldukça küfürlü konuşmuştum. sonra tabi ne büyük mallık olduğunu anladım.
küfürün kadını - erkeği olmaz. kadınlar endorfin salgılamasın mı efendim...bu ne bencillik.ingiltere'deki keele üniversitesi'nden richard stephens'in yaptığı araştırmaya göre fiziksel acıyı bile hafifletiyor küfür etmek.bırakın arada yalnızken de olsa küfür edebilelim..
konuşsunlar yaa onların da stres atmaya ihtiyacı var bazılarına ciddi anlamda yakışıyor .
belli bir seviyeye kadar kötü etkileyemeyebilir ama iş çığırında çıktığında çok itici bir duruma dönüşüyor.
(senin ağzınını amına kadar yırtarım kevaşe vs. bağyaaan var bağyaaan) bilemedim?
küfrün kime, nereye ve neden yöneltildiğine göre oldukça değişken bir durumdur. erkeği veya dişisi fark etmeksizin küfür extrem negatif durumları ifadede kullanılır ve fikrimce oldukça gerekli bir dildir argo dil. bir şeyi çirkinleştirdiği gibi bir anlam yüklemek ve kafamızdaki lügata bu şekilde yerleştirmektense küfürleri extrem negatif ifadeler olarak görmek daha iyidir nitekim "defol git" demekle "siktir git" demek arasında oldukça fark vardır ve küfür olmazsa biz bunu bu kadar kısa ve etkili şekilde başka nasıl ifade edelim. kadında da erkekte de dilendiğince küfredilsin. şahsa küfürse tamamen ayrı bir konudur bu da kişilerin yakınlık derecesine bağlı olarak değişir ama genel kavram olarak küfür tartışılıyorsa cinsiyet fark etmesizin herkes "amına koduğum aleyna tilkisi doymadı paraya" desin özgürce gelsin hatta beraber sövelim.
(bkz:shameless) anlattığım durumun en iyi örneklerindendir. küfürsüz dizinin yarısı yok neredeyse ve seve seve izliyoruz. küfür kimsenin ağzına yakışmaz diyip seve seve izleyenler siz de ordasınız biliyorum.
serenay sarıkaya'ya ve berrak tüzünataç'a çok yakıştığını düşünüyorum. belki de oyunculuklarını beğeniyorumdur bilmiyorum ama gerçekten de bu durumun kadını erkeği yok. sinirli bir insandan çıkan her küfür kalbinizi kırar. bu insanın cinsiyetinin ne olduğunun bir önemi yok.
kadın olmuş erkek olmuş önemi yok. yerine göre itici.
erkek nasıl küfrediyorsa kadında küfreder ama ben küfrü sevmediğim için kim olursa olsun küfrü hoş bulmam.
bir kadında en çok itici bulduğum durumdur. yakışmıyor.