sözlükçülerin nick hikayeleri

aslında bir çok platformda farklı bir nick kullanmama rağmen, interaktif sözlüklerin sadece bir tanesi yüzünden, tüm sözlüklerde bu nicki kullanmak zorunda kaldım.

(bkz: kawasaki ninja)
(bkz: ninja kawasaki)
sözlükteki yaş ortalamasına bakıp ulan çok küçük kaldım buraya diyip "yavru" ekini aldım
dans ediyo olmama rağmen bu kadar yemeğe kesin "bear" olurdum diyip bear'ı aldım.
sonuç çıktı işte ve sözlüğe girdikten sonra harbiden çok doğru bi nick aldığımı gördüm.
"fanfenussen" gary oldman'ın çocuklarının yanında,biraz da iyi bir örnek olabilmek adına "fuck" yerine uydurduğu küfürdür. kızkardeşimle ağzımızdan düşürmediğimiz küfür olduğundan aklıma ilk gelen kelime budur.
kendimi bildim bileli kedi köpek patilerine karşı bir hayranlığım vardı, sürekli ısırırdım.
gel zaman git zaman seneler birbirini kovalarken bir bakmışım eşcinsel ayı olmuşum.
pati merakıma bir de ayı pençesi eklenince paw nicki doğdu.
kulağımdaki küpe bile pati...
arkadaşlarımın arasında ortaya çıkan bir takma ad diyebilirim. bir kız arkadaşım söylemişti sonra bayağı bir yayılınca benimde hoşuma gitti. asıl hali honey b 'ydi . b kısmı ismimin baş harfi oluyor aynı zamanda. sözlük için honeybear ve honeybee arasında gelip gittim. honeybear yapıp klişe ve kendini beğenmiş gibi olmak istemedim. o yüzden seçimimi honeybee'den yana kullandım. honeybee ise ayılar ile en çok içli dışlı olan ve de üretken olan güzelim bal arısıdır.
çok zor olmadı * nick almam lazım, şöyle nicke benzer güzel bir şey olsun dedim ardından "lan ben ne dedim, nicke benzer bir şey?" o zaman nikimsi olsun dedim. (bkz: düz mantık)
o meşhur tekerlemenin ürünüdür. * * ayrıca sonu ayı ile bitiyor. daha ne olsun. *
küçükken kaç kere izlediğimi hatırlamadığım ve hala oturup izlediğim, küçükken üzerinde çok düşünmesem de şimdilerde felsefesini de anlamaya başladığım, sevdiğim filmlerden biri. çoğu yerde de bu nicki kullanırım alınmamışsa şayet.
bugün on iki saatten fazla uyudum.
açıklayıcı oldu mu? *
yaşlılık kompleksinin nike vurmuş halidir.ah gençlik ah.
dorian gray in portresi yerine;

http://ayisozluk.com/lnk/steven
fransızcaya düşkünlüğüm buraya da sıçradı sözlük. daha ilk gireceğim zaman bunu düşünmüştüm.

fransızca (porter-ayı) demek. işte benim kıssadan hisse hikayem.
hayattaki birçok konuda çok ciddi olduğumu fark ettim, ne yaparsam yapiyim kendimle ilgili bi mesaj vermeye çalışmaktan sıkıldım amk, dedim burda herkesi şöyle bi kucaklıyım, herkesi bi öpim, muahhhh
mor kalem, bana eşcinsel kimliğimle yüzleştiğim anlardan birini anlatır. lisedesinizdir, siz de tüm cahiller gibi homofobik davranışlar gösterirsiniz bir gün sizde kalem isteyen sınıfın ağır abisi, taş kafalı ülkücünün teki ona uzattığınız mor kalemi görünce "ibne misin olm bu ne böyle mor kalem kullanıyorsun?" der. siz o an nedenini hala anlayamadığınız bir cesaretle "ibneyim ulan!" dersiniz gülerek ve kalemi elinden geri alırsınız.
o gün bugündür mor kalemi çantamdan eksik etmem.
  • /
  • 3