2015 yılı

oof oof dedirtendir...
geçmese şu zaman, dursa ya şu dünya!

(bkz: durdurun dünyayı inecek var)
sertap'ın dediği gibi "yeni bir aşk yeni bir iş kendime yeni bir ben lazım" dedirtendir. oldukça da ümitliyiz.
sertap'ın dediği gibi "yeni bir aşk yeni bir iş kendime yeni bir ben lazım" dedirtendir. oldukça da ümitliyiz.
okul ve derslerde büyük atılımlar yapmayı planladığım lakin ilk iki haftasının sonunda büt kaygıları yaşayacağım yıl.bari yılbaşı biletinden bir şey çıksa da falan filan...
hiçbir yıldan daha umutlu ya da umutsuz değildir birkaç gün geriye çekilip baktığımda. yine muhtemel pek çok sevinç yaşanacak, büyük başarılar kazanılacak, evimizde 17-18 numara ayakkabılar dolaşacak. gözyaşı dökecez, saçmasapan sınavlar için uzulecegiz, belki ziyaret mekanlarimiza birkaç mermer başı daha ekleyecegiz, ülkemiz için endiselenecegiz.. birileri ölümsüzlüğe doğru yol alırken birileri öldürmekten hiç bıkmayacak..
enerjiler yok olmadan dönüşmeye devam eder.. ozon biraz daha delinir, buzlar biraz daha erir. birkaç zeytin ağacı kesilir; birkaç dere kurtulur. hayat iyi kötü tüm yönleriyle akmaya devam eder.. bazen çok kalabalık bazen çok yalnız olmaya devam ederim.
şimdiden çok bariz gördüğüm bir şey var ama.. 2015 özlemlerin hiç olmadığı kadar yoğun yaşanacağı bir yıl olacak benim için, bir şeyler yolunda giderse.. sevdicegime 9 ay fiber kablolarla baglanacagim kollarım yerine. bunda da hem güzel hem kötü yanlar var. güzellere odaklanalım.
2015 ne yaşatırsa yaşatsın.. getirdikleri götürdüklerini aratmasın.. sağlığın, neşen, bereketin, sev(il)diklerin eksik olmasın sözlük..
hepimize, tüm insanlığa ve ülkemize ve özellikle mazlumlara, kaybedenlere, ezilenlere, haksızlığa uğrayanlara ve kaldıramayacağı dertlere dayanmak zorunda kalanlara güç, sabır, sağlık ve şans getirsin!!
çok zor ama, nefret suçu ve nefret cinayetlerinin yaşanmadığı, ırkçılığın ve ötekileştirmenin son bulduğu, savaşsız, kazasız, homofobisiz, transfobisiz, ülkemizin dürüstçe ve laiklikle yönetildiği, adaletin herkese uygulandığı, bol kazançlı, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun. umut fakirin ekmeğidir.
tuvalette girdiğim yıldır
kutlamak bahanesi ile zorla disari cikmak durumunda kaldigim yil. halbuki benim aklimda evde oturup gobegi yayip 2 acili adana 1 tavuk durum gommek vardi. olmadi. nalet olsun 2015 yilina.
milli piyango biletime 250 tl isabet etti, işalla bu bir işarettir, yıl iyi başladı hadi bakalım.
bana güzel geleceğinin sinyalini biraz erkenden vermiş olan yıldır. öyle de oldu *. yanına bir de sağlık diliyorum *. heh, tadından yenmez.
tahminen her önceki gibi berbat, öldürmeyen ama süründüren bir yıl olarak geçeceğinden herkesteki bu pozitifliğe anlam veremediğimdir. bu optimist teletubby tavrını takdir ediyorum ancak alt tarafı yine başka bir günün başlangıcı. 365 günün sonunda yine keşkeler, akılda kalanlar, pişmanlıklar (tabi bunların yanı sıra mutluluklar da olacaktır) serisi. gelişine kendi adıma pek sevinemediğimdir.

mayalar yanlış hesap yapmasaydı da 2012'de kıyamet gelseydi keşke. dön-dolan aynı kısır döngü sıktı biraz.