2023 zirvesi

entrylere bakıyorumda geçmiş yıllarda baya yapılmış . kişisel olarak merak etmiyor değilim yeni bir zirve yapılacak mı , dark bear dan cevap alsak iyi olur gibi .
ben artık çorlu'da yaşıyorum. istanbul'da ankara'da izmir'de daha önce zirveler yapılmıştı. tekrar yapılabilir. zirveleri tüm yazarlar düzenleyebilir. tarih, saat, mekan ve varsa konsept belirleyip zirve düzenleyebilirsiniz, zirve başlığında detayları paylaşırsınız. katılmak isteyenlerle buluşun, tanışın, etkinlik düzenleyin arkadaşlar. bazen 3 kişi, bazen 40 - 50 kişi olduk geçmiş zirvelerimizde. katılım sayısına da çok takılmayın, tekrarladıkça katılımın arttığını gördük geçmişte.
benim sevgilim olduğu için zirvelere gelmem yakışık almaz. ama zirveler yazarların konvansiyonel metodlarla yüz yüze gelip çiftleşmeleri için nostaljik bir etkinliktir. sevgilim olmasa gelirdim mutlaka.
yapılsa gelinecek olan organizasyon. ben düzenlemiştim hatta mekanda sıkıntı çıkmıştı ona rağmen başka mekana gidip aşırı kalabalık eğlenmiştik. sonra bir zirve daha vardı, gece sonunda halay çekerek 20-25 kişi karaoke mekanına girip mekan kapanana kadar halay çekmiş sonra bir takım arkadaşlarımızın evlerinde kalmıştık. ah ne güzeldi ertesi gün hapları (alka seltzer) ve ertesi gün kahvaltıları.
yazarların eski şevkleri yok olduğundan düzenlenmesi zor gibi gibi.