bodrum'da gündüz vakti seks yapan dayılar

https://www.mynet.com/bodrum-da-gupegund...
outdoor fantazileri depreşmiş yada belki de yer yoktu bilemedim.
türkiye'nin le cap d'agde olma yolunda ilerleyen kadim bodrum *
haberi gördüğüm uygulama malesef onedio oldu ve haberin altındaki yorumlar yüzünden küçük çaplı kalp krizleri geçiriyorum.
birkaç örnek:
"vay be toplar bodrumda darbe yapmis resmen.hollanda vatandasligina gecin, ozgur g.tunuzu amsterdam da gosterin,duduklermisiniz,dudukletirmisiniz ne b.k yerseniz yiyin"

"ıbnelik bu cagin en buyuk hastaligi. netflix, amerikan dizileri vs hepsinde normallestirmeye calisiyorlar. bir sonraki adim da pedofiliyi normallestirmek."

bu ülkede gayler her zaman toplumun geneli tarafından hor görülen şeyler yaptığında temsil ediliyor. sahilde cinsel ilişki, tecavüz ve pedofili içeren bir haberde gayler varsa hemen bütün gaylerle ilişkilendiriliyor. hayat kurtarıcı icatları olan bilim insanlarının da bazılarının gay olması kimsenin umrunda değil, hemen üstü kapatılıyor ve önemli başarıları olan insanların gay olması görmezden geliniyor.

bakın bir tavsiyem var; tecavüzcü, pedofili, veya halk içinde cinsel ilişkiye giren insanların cinsel tercihiyle anılmasına izin vermeyelim. tecavüzcünün teki gayse de heteroseksüel de tecavüzcü olduğunu değiştirmez, aynısı pedofili için de geçerli.

lgbt topluluğu üyelerinin hepsinin reşit insanlarla karşılıklı rıza çerçevesinde cinsel ilişkiye girdiğine şüphem yok, heteroseksüeller arasında bunun garantisini verebilecek kişilerin yüzdesi kaç acaba.

toplumun ezilip köşeye atılan bir kesimi olmanın sonucu her zaman bu mu olmak zorunda, sadece birkaç sapkının hatalarıyla anılmaya mahkumuz.

haberin içeriğinden bağımsızdı bütün bu atarım, yoksa public fantezisi olmayan gay mi vardır. açıkçası ben cesaret gelse taksim meydanında bile cinsel ilişkiye girerim. public/outdoor gibi kategorileri olmayan gay porno sitesi mi olurmuş.
5 gun kaldim bodrum hic kimseye denk gelemedim
halbuki hetero çiftler sahillerde el ele diz dize takılırken bizim eşcinsellerin sevgilisi ile rahat rahat takılabilmesi için geceyi beklemesi lazım değil mi?
başlıktaki gündüz vakti lafına takılmaktan çok dayılar lafına takıldım. bana biraz itici geldi. homofobik topluma yakalanan eşcinselleri mizah konusu yapanların kullandığı sığ ve bir o kadar klişe laf!
(bkz:alışın her yerdeyiz)
dünyanın her yerinde nudist beachler veya eşcinsellerin takıldığı cruising arealar var. ama tabi orta doğu cehenneminde azıcık nefes almak isterseniz allahın unuttuğu koylara gitmeniz gerekir ki orada bile sizi bulup şikayet ederler homofobik devletlerine.
işte aradığım özgürlük bu
kamuya açık bir alanda yapılış olması evet bence de hoş değil. ama bu sorun bu kadarcık yorum istiyor sadece. üzerine daha çok konuşmamız gereken şeyler var halbu ki kadın cinayetleri, çocuk yaşta evlilik, tecavüzler... ne yazık ki bunlar iki eşcinselin sevişmesi kadar dikkat çekmiyor çünkü artık toplumca bazı şeyleri kanıksıyoruz.
geçenlerde dinlediğim bi gazeteci aynen şöyle açıklıyor bu gidişatı "türkiye'nin en büyük problemi ne ekonomi ne eğitim ne terör ne bekâ sorunu; türkiye'nin şu an en büyük problemi ahlaki çöküş"
bodruma gidip de göremeyenler çok şey kaçırdığı olaydır.