bodrum'da gündüz vakti seks yapan dayılar

2 Entry Daha
haberi gördüğüm uygulama malesef onedio oldu ve haberin altındaki yorumlar yüzünden küçük çaplı kalp krizleri geçiriyorum.
birkaç örnek:
"vay be toplar bodrumda darbe yapmis resmen.hollanda vatandasligina gecin, ozgur g.tunuzu amsterdam da gosterin,duduklermisiniz,dudukletirmisiniz ne b.k yerseniz yiyin"

"ıbnelik bu cagin en buyuk hastaligi. netflix, amerikan dizileri vs hepsinde normallestirmeye calisiyorlar. bir sonraki adim da pedofiliyi normallestirmek."

bu ülkede gayler her zaman toplumun geneli tarafından hor görülen şeyler yaptığında temsil ediliyor. sahilde cinsel ilişki, tecavüz ve pedofili içeren bir haberde gayler varsa hemen bütün gaylerle ilişkilendiriliyor. hayat kurtarıcı icatları olan bilim insanlarının da bazılarının gay olması kimsenin umrunda değil, hemen üstü kapatılıyor ve önemli başarıları olan insanların gay olması görmezden geliniyor.

bakın bir tavsiyem var; tecavüzcü, pedofili, veya halk içinde cinsel ilişkiye giren insanların cinsel tercihiyle anılmasına izin vermeyelim. tecavüzcünün teki gayse de heteroseksüel de tecavüzcü olduğunu değiştirmez, aynısı pedofili için de geçerli.

lgbt topluluğu üyelerinin hepsinin reşit insanlarla karşılıklı rıza çerçevesinde cinsel ilişkiye girdiğine şüphem yok, heteroseksüeller arasında bunun garantisini verebilecek kişilerin yüzdesi kaç acaba.

toplumun ezilip köşeye atılan bir kesimi olmanın sonucu her zaman bu mu olmak zorunda, sadece birkaç sapkının hatalarıyla anılmaya mahkumuz.

haberin içeriğinden bağımsızdı bütün bu atarım, yoksa public fantezisi olmayan gay mi vardır. açıkçası ben cesaret gelse taksim meydanında bile cinsel ilişkiye girerim. public/outdoor gibi kategorileri olmayan gay porno sitesi mi olurmuş.
5 Entry Daha