patlamış mısır

birayla birlikte çok güzel gider. birayı sünger gibi emdiği için dakika başı tuvalete çıkarmaz, hafif olduğu için de mideyi yormaz. ha hafif diye abanıp gözünü çıkarırsan diyecek sözüm yok.
her ne kadar iyi bir sinema seyircisinin sinemada tıkınmadan, haşur huşur sesler çıkarmadan sadece film izlemesi taraftarı olsam da cidden çok güzel kokuyor. yanımdaki arkadaş aldıysa illa ki otlanıyorum. ama kendim almam. prensip meselesi. (bkz: sözlük yazarlarının prensipleri)
sıcak ve tuzluysa yanına kola açmanın farz olduğu film izlettirici.
cinebonuslar da şekerliside olan nefis gıda. çatlayasıya yenilir, dudaklar tuzdan şişer ağız kurur. üstüne soğuk bir içecek ki benim bu durumdaki tercihim sprite tır..çıldırtıcı haz.
mikrodalgada yapılan tereyağlısı da pek leziz olur.
günümüz modernleri popcornu kullanmayı da tercih eder. *
birayla iyi giden atıştırmalık,bir diğeri için ;(bkz: çubuk kraker)
sinema ile ayrılmaz ikili. ya da bir barda biranın yanında avuçlaması güzel yiyecek. ben birkaç tane yedikten sonra sıkılıyorum o ayrı.
daha cok 20-30 yas arasi kadinlarda gorulen iyi huylu meme tümörünün mamografideki görüntüsüdür.tedavisi ve tani koyma yöntemi eksizyonel biyopsidir.afiyet olsun *
adının neden "patlak mısır" olmadığını merak ettiğimdir. türkçe'de kullanılan sıfat türetme yöntemlerine göre patlak, patlamış ile eş anlamdadır.
söylenişi daha kolay hemi de daha komiktir...

uzun kış gecelerinin sadık yoldaşıdır.
bir de patlatması kolay olaydı...