pre-pride partileri 2017

pre-pride party no 5 etkinliği olarak istanbul lgbti ve onur haftası etkinlikleri çerçevesinde bu cumartesi sefahathane'de yapılan ve doğum günümün güzel geçmesine de vesile olan parti.

atlas pasajı içinde yer alan sefahathane adlı gece kulübünün tüm pasaj içini parti alanına çevirdiği etkinlik, ömrü hayatımda gördüğüm en iyi organize edilmiş, en kalabalık ve en çok eğlendiren parti oldu. tek bir dj'ye mahkum olmak yerine dj'ler sürekli değişti. girişlerin 10-tl gibi sembolik bir rakam olduğu partide içki fiyatları 10-15-tl olması nedeniyle de şok ediciydi. finansal bakımdan gey müşteriyi sikmeye çalışan bir organizasyon değildi. ve müzikler... 22:00-04:00 arası kesintisiz süren partide house'den arabeske kadar hemen hemen tüm müzik türleri çalındı.

kenarda köşede değil de istanbul'un en hetero noktalarından birinin göbeğinde tüm homofobiye inat yapılması da dikkat çekiciydi. güvenlik de baya sıkıydı.

atlas pasajının devasa girişi ve dövmeci ile atlas sinemasının zeminine sığmayan katılımcılar bir ara gece kulübünün içinde hatta hollde ve wc girişinde dans ediyordu diyebilirim. bu arada şaşırtıcı şekilde müzik sisteminin de en iyi olduğu, müziğin her noktadan eşit oranda duyulduğu bir parti oldu. parti olsa da gitsek diye götünü yırtan kimseyi o gece orada göremedim. belli ki ya kpss'ye hazırlanıyorlardı ya da sikişmekten fırsat bulamadılar. ohyes cidden iyi geldi.
1 Entry Daha