alışınca kol gibisini alırsın alışmazsan serçe parmak gibisi acıtır

gerçekten öyle ama ya olay direkt alışmak ile ilgili alıştın mı gevşedin mi bana mısın demezsin. ama gevşeyemezsen serçe parmak boyundaki alet bıçak gibi acıtıyor. gevşeten aktif candır bu arada :) aktif arkadaşlar nasıl gevşettiklerini, pasif arkadaşlar nasıl gevşediklerini anlatırlarsa hepimiz biraz daha bilgileniriz. hem sağlıklı hem de zevkli bir sex için birbirimizle püf noktalarını ve tercihlerimizi tarzlarımızı paylaşmakta fayda var :)
valla benim kocam but olduğu için her seferinde yarıp geçiyor. seve seve alışıyorum ablaaa
açıkçası bu güne kadar ne benim gevşetmeye ne de karşımdakinin gevşemeye ihtiyacı olmadı. sebebini bilmiyorum, acaba olgunların o yaşa gelene kadar yaşadığı deneyimlerden kaynaklı mı yoksa yaştan dolayı mı geniş oluyorlar. hatta hiç unutmam sevişme sırasında birine arkadan sürteyim derken sadece akan zevk suyu sayesinde lak diye girmiştim.
ben darım sanırım ondan sıkıntı yaşıyorum canım çok yanıyor. zevk suyunu bırak nivea bile kafi gelmedi bir keresinde çok istiyorum ama başarısız oluyorum lak diye yapmanın püf noktasını merak ediyorum, aktifin yarıp geçmesini nasıl sağlarım bilmiyorum...
öyle niveayla olacak iş değil düzgün bir kayganlaştırıcı lazım.
düzgün kayganlaştırıcı hangisi? durex, ok jel, vazelin, bebe yağı, ultrason jeli, tükürük hangisi?
serçe gibi olan aktifleri kırmayalım ama. tekdüze değil çeşitli boyutta olmaları daha güzel. hem ikili alırken ikincisi serçe parmak gibi olmalı.