2017 istanbul lgbti onur haftası ve gay pride

13 Entry Daha
madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.

kamu düzenini bozacak olanlar lgbti bireyler degil ! kamu düzenini korumak devletin görevidir ! oraya gelen insanlar kamu düzenini bozmak degil kendi hakları ve özgürlükleri için toplanmaktalar.. o grubu tehdit edenler kamu düzenini bozmaktadır ! halkı kin ve düşmanlığa sevk edenler toplantılarını haklarında yakalama kararı bulunmasina rağmen özgürce yapabiliyorlarsa lgbti bireylerde yapabilmeli ! anayasal haklarımızdan faydalanamayacaksak , haklarımızı talep edemeyeceksek vergi de almayın bizden ! en az herkes kadar haklıyız ! hepinizden ahlakliyiz ! ahlak sorgulamadan önce türkiyede işlenen suçların kriminolojik oranlarına bakın ! kamu düzenini bozan sizin çapulcu ideolojileriniz !
6 Entry Daha