ayı sözlük

280 Entry Daha
3 yılı aşkın süredir üyeyim.daha önce iki tane daha ibne sözlüğü maceram var ama kısa sürdüler.vakti zamanın da hem yönetim hemde yazarlarla kötü durumlara düştüm.ya benim yüzümden yada onların yüzünden sıkıntılar yaşadım.burası bana biraz da tahammülü öğretti.
örneğin ben eskiden ateist,ülkücü ve kemalist insanları sevmezdim bariz bir önyargım vardı.sözlük de maşallah böyle insanlardan çok.tartışa tartışa yaza yaza zamanla onları anlayıp kabullendim ve artık insanların siyasi ve ahlaki duruşlarına saygılıyım bu benim için sorun değil.
sözlük sayesin de güzel insanlar tanıdım.farklı hayatları öğrendim.insanların yazdıklarından tecrübeler edindim.çok güzel dizileri öğrendim.asla dinlemem dediğim müzik türlerini yine yazarlar sayesinde keşfettim.bazı ibnelerin yaşam amacının koli olduğunu buraya bile koli için üye olanları gördüm.evli olan eşcinsellerin hayatlarını öğrendim.biseksüelliğin saçma olduğunu düşünürken.biseksüel yazarlar sayesin de varlığına inandım.
daha yazamadığım bir çok şey öğrendim ben burda.ama en çokta şu gey kompleksinin ve egosunun ne boktan bir şey olduğunu gördüm.kişisel kaprisimizden dolayı bu sözlük bu şekilde harcanmamalı.kavga edebiliriz tartışa biliriz.kimse kimseyi sevmek zorunda değil olamaz da .ama ortada bir sürü insanın emeğiyle bir yere gelmiş bir sözlük var ve buna sahip çıkmalıyız.
sözlük görünür de dark bearın babasının malı gibi görünse de değil sözlük hepimizin ve hepimiz yeniden eski günlerine döndürmeliyiz.
(bkz: sözlüğün bütün ibneleri birleşin)
386 Entry Daha