ayı sözlük

415 Entry Daha
şu sözlüğün şu hale gelmesi ne kadar üzücü. birkaç gündür girilen günlük girdi sayısı bir elin parmağını zor aşıyor.
küstahça küstürdüğünüz yazarlar yazmaya devam etse nasıl olurdu acaba bu sözlük hiç düşündünüz mü ?
bazısı kendinden farklı düşünene tahammül edemeyip hedef tahtasına oturturken yeni gelen yazarı, kimisi için buna bile gerek yok. tek amacı ayı sözlüğe eğlenmek için girmek olan ve bunu kimseyi kırmadan yapan benim gibi bir yazara bile tahammül edemediler.

ama şimdi bakıyorum da herkesi soğuttuktan sonra durağanlaşan bu sözlükte artık bu insanlar da yazmaz hale gelmiş. sözlük benim çayırım burada sadece ben ve benim gibi koyunlar otlar diyen koyunlar da burayı boktanlaştırma misyonlarını tamamlayıp gitmişler. ama eminim şu an bile bu çayırı boktan hale getiren zihniyetin bu küstahlık, bu tahammülsüzlük olduğunun farkında değillerdir.
insanlara tahammülünüz azıcık dahi olsaydı. burası çok daha güzel, aktif bir sözlük olurdu ve siz de, biz de, tüm lgbti bireyler de yazmaya devam ederdik bu platformda.

sözlükte yazmadığım zamanlar da ara ara ziyaret ediyordum sözlüğü çünkü ne kadar sığlaştırılmaya çalışılsa da hala bu kadar faydalı, sıcak bir lgbti platformu yok. gerçekten de çok değerli yazarlar var. bunu sadece benim gibi sözlüğü taşak amaçlı kullananlar için söylemiyorum.

dersler alınsın ve gerçekten hak etmediği sürece kimseyi küstürmeyin artık. bu sözlüğe gereğinden fazla anlam yükleyen arkadaşların çoğu yeterince hırpalanmış hayatta zaten. bir tekme de siz atmak istiyorsunuz onlara. ama o tekmenin ne anlama geldiğini düşünmek istemiyorsunuz. o tekme sizin acımasızlığınızdan başka birşey değil. benim gibi hayatta hiçbir şeyi ciddiye almayan bir adamı bile üzdüyse o tekme; buradan başka sığınacak köşesi olmayan yalnızları nasıl etkiler düşünmek istemiyorum ben.
251 Entry Daha