ayı sözlük

  • /
  • 34
özel hayata ait detayların başlık olarak açılması serbest olan sözlüktür. eğer herkes herkesin özel hayatına ait başlık açabiliyorsa sözlüğün yüce ve ulu admini hakkı'nda açılan ve anında çöpü boylayan başlıklar neden geri gelmemektedir diye düşünülmektedir. sansür sistemi sadece ulu ve yüce admin için geçerliyse vay halimize denilen sözlüktür.
özel hayata ait detayların başlık olarak açılması serbest olan sözlüktür. eğer herkes herkesin özel hayatına ait başlık açabiliyorsa sözlüğün yüce ve ulu admini hakkı'nda açılan ve anında çöpü boylayan başlıklar neden geri gelmemektedir diye düşünülmektedir. sansür sistemi sadece ulu ve yüce admin için geçerliyse vay halimize denilen sözlüktür.
yahoo'dan önce alta vista vardı; şimdi ise google var. msn'den önce icq vardı; şimdi skype ile coşuyoruz. rte'den önce birileri vardı ama ondan sonra da başkaları olacaktır.

işte ayı sözlük bunun gibi bir şey. yeri doldurulacak ve bir süre kullanıp yeni gelenle değiştireceğiniz bir araç. sözlüğün sahibi de, kullananları da bunu çok iyi biliyor. yani bir hevesle, heyecanla, rüzgarla giden bu platform da cache çöplüğünü tadacak.

o zamana kadar yani köprüden geçene kadar dayılara ayı sözlük diyoruz. canımızı sıkmayalım. ayı sözlük, ne olduğunu bildiğimiz fakat gidecek yerimiz (şimdilik) olmadığı için bir süre beklediğimiz bir durak.
15-20 dk önce bir anda off line olan sözlük. "... always online" gibi bir şey kullanmasına rağmen. ahaha

kısa sürede kendisinden soğutmuş sözlük.

biz de sözlük kurduk, yönettik. gece yarılarında da gün ortasında da online ve her an müdahale edecek durumdaydık. yüzlerce kişi bir anda organize şekilde saldırdığında da her şey kontrol altındaydı.

burada birkaç mal, birkaç kapasitesiz seri eksi oy veren ibne olmayı matah bir şey sanıyor. ve hiçbir yaptırımı da yok. kimin hangi başlığa, entrye eksi oy verdiği; hangi yazarın entrylerine seri bir şekilde eksi oy verdiği malumunuzdur sayın sözlük yöneticisi.

kimsenin eksisi de artısı da sikimde değil. derdi olan kalemiyle klavyesiyle cevap versin. olmadı gelsin bir görüşelim nedir derdi bir cisim yaklaşıyor deyip gezer gibi. derdin ne lan?

böyle rezilliklere yol verilmesi ve müdahale edilmemesi saçmalık.

*ibne hadi bunu da eksile. seni ruh hastası!
yeni keşfettiğim, geleceği parlak ve resmen tabiri caizse yeni nesil ayı ini, mabet...
ilk defa dün karşılaştığım ve yıllardır neredeydi benim aklım dediğim sözlük. gerçekten hazırlayan arkadaşların eline emeğine sağlık. beni mutlu bir adam yaptınız şu an
heyecanlandırır. çabucak bitmesin diye maddeleri bir kerede okunmamalıdır.
ilk entry tarihi 06.08.2011 dir ancak 14 ağustos yazılmış
yeni başlıkların nasıl açılacağını anlamadığım sözlüktür.
merakımı cezbettiği için katıldığım sözlük.
sözde dün yazarlığımı kabul etmişler ama bugün bütün gün entry giremedim. boktan bir yere benziyor ama seviyeyi elimden geldiğince yükselteceğim.
ay iki laf edelim diye geldik ne kız bura böyle? teröristler, faşistler, drama queenler, kuyruk acılılar, trans yağ oranı düşükler, femme fataller... herkes toplanmış bir yere... ama olsun çeşitlilik her zaman güzeldir. hadi kız kalkın yalımda kutlama yapıyorum seviyenize inip halka karışmam, varlıklı, elit, kentsoylu ve jet sosyete halimle siz halktan sıradan ölümlülerin arasına gelmem şerefine. yalnız baştan uyarıyorum kılık kıyafeti çağdaş olmayanlar, galoş giymeyenler ve en önemlisi termal bit tarayıcısından geçmeyi kabul etmeyenler partime alınmayacaktır ha bir de yaşlı ve çirkinler. ayyyyy hadi öperim.
terör sempatizanlarıyla dolu sözlüktür .

sizi bir konuda aydınlatmak isterim sevgili yazarlar . türkiye bir bütündür ve asla bölünemez . bugün terörist köpeklerinin aldıkları masum canlar yarın karşılarına azrail olarak çıkacaktır bundan hiç şüphem yok . o ahlar ki yakalarınızı bırakmaz .

neyse konuyu daha fazla uzatmadan ;

(bkz: siber ihbar)

sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen profil ve sayfaları bağlantı adresi ve ekran görüntüleri ile şikayet etme olayıdır .
son yazılanlara bakılınca beni acayip korkutmuş olan sözlüktür. korkudan resmen dilim götüme girdi şerefsizim. insanlar ölmesin diye entryler giren yazarlar ne zaman terör sempatizanı oldular hiç fark edemedim. zaten eşcinsellik de teröristlik size göre. ama yatacak erkek ararken bu homofobiniz ve ırkçılığınız hemen yok oluveriyor bıyıklısını, kıllısını ararken...

neyse uzun lafın kısası ayı sözlük yoluna devam edecek, 5 yıldır olduğu gibi. özgür, demoktarik bir hukuk devletinde yaşıyoruz, insanlar özgürce haklarını arayacaklar ve insanlar ölmesin diyebilecekler burada, rahatsız oluyorsanız siktirin gidin buradan...
dünyayı güzellik kurtaracak,bir insanı sevmekle başlayacak herşey diyor zülfü abimiz bir parçasında...
azıcık türkü dinlemek gerek sözlük.
arınmak için.
aralarına yeni katıldığım oluşum. lgbtlerin sözcüsü bir yer. daha çok kişi olmalı burada.
alexa verilerine göre ülke sıralamasında 7167 seviyesine kadar yükselmiş. takip ediliyor, okunuyor ve ziyaret ediliyor olması ne güzel.

edit: 5775. sıraya yükselmiş.
  • /
  • 34