ayı sözlük

  • /
  • 34
yeni geldiğim, ama sanırım geç kaldığım sevimli mi sevimli lubunlu sözlük.
elinde sözlük gibi, bu ülkede başarısı kanıtlanmış bir konsept varken, hiç bir yerde sözü doğru dürüst çıkmayan lgbt kitlesinin birbirini bulma, birbirinden öğrenme, tecrübe paylaşma ihtiyacı kabak gibi ortadayken ve bu lgbt alanında bu sözlük rakipsizken, enerjisinin çoğunu aylardır sözlük konseptine rakip, kimin okuduğu belli olmayan, lgbt konsepti zamanla iyice sapmış bir online dergiye harcayan yönetime sahip, bu nedenle içine düştüğü kısırlığa iyice saplanmış gözüken sözlük, sözlüğümüz. oysa ne kadar faydalı olabilir, ne kadar büyük bir ihtiyaca derman olabilirdi bura. potansiyelin çok fena yazık edildiğini düşünüyorum.
her daim gelişmesiyle takdir ettiğim sözlük.
(bkz: öpüyorum)
bugün rastgele karşılaşıp hiç zaman kaybetmeden üye olduğum oluşum. ayrıca kendimi özgürce ifade edebileceğim nadir yerlerden biri olacak sanırım.
nihayet ben de ayı'landım.
büyük umutların ışığında geldiğim sevgi ve şehvet dolu mecra.
hem kendi duygularımı keşfedebilmeyi hemde sözlüğü keşfedebilmeyi umuyorum . ama sanırım önce sözlüğü keşfetmem gerekicek
ben beceremedim kullanmayı, yarım saatte beynim döndü. insanlar tumblr zor derler bir de.

yardım edecek yüce gönüllü insan yok mudur?
site o kadar kendi başına bırakılmış ki, bi entry yazıyosun telefondan, bi tane hata yüzünden bütün yazdıkların gidiyo.
doğum günü kutlu olsun sözlüğün! hep var olsun!
yer yer ergen istilasına uğrayan yazı şeysi..
sabaha karşı 4'te üye olduğum sözlük.
yazarları her gün sağolsun laik teyzelerine iltifat mesajları atıyorlar. bana bayılıyorlar.
yöneticilerinin hesap sorması durumundan çok anlaması kıt olan yazarlara bir şeyler katmaya çalışan sözlük.

şöyle ki; playstation başlığında playstation'un isveçteki lgbtilere destek için hayata geçirdiği gaystation projesinden habersiz olan yazarın başlıktaki gaystation bakınızını " komik bulmadığım için eksiledim" açıklamasıyla ne kadar bilgisiz olduğunu ortaya çıkaran durum. komiklik yapılmıyor zaten o bakınızda. yani ben 1. nesilim her şeyi bilirim edasıyla takılmak, en iyi ben yazıyorum kafası komik duruyor. mal geldiniz, mal gideceksiniz valla. bak ne güzel işte ayı sözlük sana bir şeyler öğretmeye devam ediyor. bari yeni öğrendiğini söyleyip aa bilmiyordum deme cesaretini göster. bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. o bkz a tıklasaydın öğrenecektin oysa ki. (u: oylarla hiç bir zaman işim olmadı) * *
1.nesil yazarlar olarak kalite paçalarımızdan demlenip, süzülmektedir. bu kabul edilmeli ve bizden çok şey öğrenilmelidir. şahsen ben olsam 3,4,5 ve 6.nesillere eksileme lüksünü sunmazdım. biz öksürdük mü tıksırdık sanıyor olabilirler. bu konuda kendilerine ders verebilirim.
bugün anladığım kadarıyla, admini seri eksilediğinizde uçurulduğunuz ilginç yer. yemin ediyorum ibretlik.

bundan sonra "ya bu ülkede neden başa gelen her siyasetçi güç zehirlenmesi yaşıyor" gibi şeylerle gelmeyin. ufacık bir sanal platform sahibi bile güç zehirlenmesi yaşayabildiğine göre, ülke siyasetindekilerin yaşaması olağanüstü normal bence.
içinde "eşcinsel" kelimesi geçen her başlığın "lgbt" diye değişmesinin gerekli olmadığı sözlük. adam belki sadece eşcinsel olmanın avantajları, güzel yanları üzerine yazmak istiyor. bu şekilde başlıklarla oynanınca, içindeki entryler başlıkla uyumsuz oluyor, bilmem farkediliyor mu?
yazarlarının çoğunluğu lgbti bireylerden oluştuğu bilgisinin hatırlatılması gereken sözlük. eşcinsel içerikli başlıklar genel durum içeriyorsa lgbti olarak değiştirilmesi gayet uygun zira sözlükte sadece eşcinseller yazmıyor, yani başlıkla alakalı diğer yönelimlerin de yazmak istediği şeyler olabilir ve nihayetinde başlık daha fazla kişiye hitap eder. eşcinseller de lgbti'nin bir parçası olduğuna göre lgbti başlıklarında, eşcinsellerin başlıkla alakalı düşüncelerini belirtmeleri uyumludur.
  • /
  • 34