facebook ve twitter'da ayı sözlük'ü kötülemek

uçurulan yazarcanların sıkça yaptıkları eylemdir. özellikle adminin hiç bir yeri kalmayacak şekilde ifadelerde bile bulunabilmektedirler. deveye diken moduna girmeyi hiç sevmiyorum aslında. özellikle bir kaç örnek vardır ki, biri sözlüğe kayıt olup 10 entry girdikten sonra hiç uğramamıştır ki ama bilmediği konularda bir çok yorum yapıyor durumdadır. bir diğeri de sözlüğe yine hiç uğramayıp sözlük zirvesine gelebilecek hakkı kendinde bulabilmiştir. hatta zirvede bir yazarımıza kolileşme teklif etmiş, devamında sütten çıkmış ak kaşık oluvermiş, facebook piyasasındaki fotografsız profillerden gördüğü destekle aklanmış sayıldığını sanmış mutlu olmuştur. gülümsüyoruz ve reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek sevgilerimizi sunuyor ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.
sözlükte karmaşa çıkarma girişimlerinin bir başka göstergesidir. en vahimi de yangına körükle gitmektir.
it ürür, kervan yürür demiş atalarımız. ne de güzel demiş. diyeceğim başlıktır efendim.
taş olunur,çok ayıptır.
yine de denk gelmemeyi umarak, geldiğim an "şiddetle" etkileşime girebileceğim kişinin/kişilerin eylemidir.
ilk yazarlık deneyimlerini ayı sözlükte yaşamış olan bazı muhterem şahısların son zamanlarda giriştikleri karalama kampanyasıdır. sözlükten uzak kalmak bünyelerine belki de iyi gelecektir. iyi gelmesini de canı gönülden diliyorum.
" meyve veren ağaç taşlanır." ın güzel bir örneği. elbette bu ağaçta köküne zarar verme girişiminde bulunan dallar oldu, belki daha da olacaktır. bu gibi durumlarda uygulanan muamele bellidir. budamak.

sosyal medyada bu ve buna benzer bir çok olay yaşanmaktadır. örneğin; eski sevgilinin videosunu slayt yapıp fonda orospu, kaltak gibi şarkılar yapan adamların video yorumlarına bakın. neredeyse hepsinde, " kız sana iyi posta koymuş galiba", " off bu nasıl kuyruk acısıdır." gibi yorumlar görebilmeniz mümkündür.biz halk arasında buna da kuyruk acısı diyoruz ve sesleniyoruz: yediği kaba sıçmak gibi bir durum sergilemeseydiniz, kimse kuyruk acınızı yüzünüze vurmazdı. üzgünüz.
kişisel yaklaşımlar olduğunu görüp üzüldüğümüz, özellikle de eski yazarlarımızın serzenişini gösteren, yersiz olduğunu düşündüğümüz durumdur.
tatminsizlik. dışlanmanın getirdiği çirkeflik. bir bara inatla çalışmaya girmek gibi. kovuldukça dönmeyi istemek gibi. denemek lazım hadi lan kerata geri gel bakalım denilse sadık köpek gibi geri geleceklermi. bence gelecekler. haa birde kendini dev aynasında görmek var. ben bile * kendimi dev aynasında görmezken !!!!!1 siz kimsiniz lan. hadsizlik aşısı lazım size yoksa akıllanmayacaksınız. *
sadece facebookta kalmamaktadır. buradan o 3-4 kendini bilmeze seslenmek istiyorum, burayı her gün deliler gibi okuduğunuzu biliyorum, hakkımda ve sözlük hakkında neler konuştuğunuzu da biliyorum, üzerime yıktığınız o iftiraların hepsi birgün size utanç kaynağı olarak geri dönecek. gerçi siz utanmazsınız da neyse. son olarak sizi sevgiyle çatır çatır kucaklıyorum ve bizler hakkında ne kadar çok konuşursanız benim o kadar hoşuma gidiyor bu durum, * bu şekilde devam edin rahatsız değilim. sizin kadar orospu olamayacağım için hiç bir zaman aynı seviyede olamayacağız, üzgünüm ama o sizin yüzdüğünüz çamurlu suda ben yüzmeyeceğim...
sözlükte gereken cevapları layıkıyla vermek, haddini bildirmek varken orda burda yazmak neden? sözlüğümüz salon salamanje oldukça geniş nasıl olsa. * *
meyve veren ağaç taşlanır sözünün vücut bulmuşu.
birde sözlüğü, sözlüğün içinde kötüleyenler vardır. kendi hayal dünyalarında ürettikleri sebeplerle ve kurgularla sözlük ve dark bear dünyanın en kötü en kazma insanı olup çıkıverir. bu türü eğer varsa sadece allahlarına havale ediyorum ve egolarının tavan yaptığı kendi pembe panjurlu dünyalarında bol oksijenli günler diliyorum. bebeğim seviyorsan kullan, faydalan, paylaş, sevmiyorsan terket, ket olma, uza.