fuckbuddy’e aşık olmak

tanıdıkça belki daha çok ısınma olabilir ancak aşık olmak çok uzak bir ihtimal diyerek katılmayacağım durum. bence aşk zaten bir anlık olmasa da uzun süre içerisinde gerçekleşen bir şey değildir; birine de fuckbuddy * demeniz için bir süreç gerekiyor *. helhasıl fuckbuddye aşık olunmaz derim ama sözlük bana lafımı yedirirse diye korkmuyor da değilim.

(bkz: korkarak entry girmek)
"hayat bu belli olmaz" ana düşüncesinden yola çıkılarak neden olmasın denilebilinecek durumdur. sıfatı bellli kişiyle aşık olmanın safhalarından birini yerine getirmiş ve bu konuda kafanızda bir fikir vardır. ancak elemana başlangıçta herhangi biri gibi davranıp onu tanımak için kılınızı kıpırdatmamışsınızdır. zaten seks odaklı olan ilişkiniz buna imkan vermemiş olabilir. ancak zaman geçtikçe görüşmeleriniz daha geniş zamana ve başka başka aktiviteleri de içerecek hale geldikçe elemanın hal ve tavırları onu kafanızda yavaş başka yere koymanıza neden olabilir. ancak son derece tehlikeli durumdur zira siz aşık oluyorsunuz diye o da size aşık olacaktır diye bişi yokturdur.

karşılaştırma için (bkz: alışkanlık)
insanın hayatını mahveden durumlardan birisidir. tum guveninizi, gurunuzu alt üst eder bu lanet düzen. zamanla sevişirken ağlamaya başlayabilirsiniz de, hatta aynı yatakta uyumayalım dediğinde onun uyumasını bekleyip yanına kıvrılabilirsiniz sözlük. aşık olduğunuz anda kaçın. nerden mi biliyorum? son 1 yılımı fakbadime harcadım. ve elimde kocaman bir hiç, ve asla sevilmeyeceğimi düşündüren bir çöküş.
birader sevişiyorsan git konuş bence.
fuckbody de kalmadı zaten. şimdi herkes tek gecelik takılıyor. nerede o eski fuckbody ler dedirtecek derecede durum. he evet bir iki fuckbody aşk olmuştu bana. umarım ben olmam çünkü zor durum; 'sevdiceğim kalbim seni istiyor ama çüküm hepinizi' sendromu.
tanışırsın sevgili olalım der .yok böyle iyi fuckbuddy takılalım dersin.yetmese de beğendiği için kabul eder.öyle takılırken aşık oluverirsin ama karşıdaki durumu kabullenmiştir.aradaki dinamizmin bozulabileceğini düşünüp durumun daha kötüye gitme ihtimalini göze alamazsın.açılamazsın.sonra başka birini bulur ve sevgili olur sende mal gibi ortada kalırsın.
bu hayatta her bok olur olmaz olmaz demeyin sakın
şu an yaşadığım durum, "aşkla meşkle canını sıkmam, tek isteğim takılmak" dedim, sonra köpek oldum, engelledi sonra beni, neyse yeniden yeniden barışıyoruz gibi.
pasif gaylerin genelde en iyi siken erkeğe aşık olması durumu. aşktan anladığınıza sıçam hahah
yapmayın çocuklar böyle şeyler