ayı sözlük

69 Entry Daha
sözlük türevlerinde yazılan şeyler anlık durumun kontrolun yazılmış olup, genel olarak tüm zamanı kapsayacak şeyler değildir. o yüzden sözlük türevlerinde bu sözlükte yazılanlar doğru değildir ibareleri konulur.

açıklamak gerekirse; bugun yeni ayrılmış birisi eski sevgilisi hakkında atıp tutarken, bir süre sonra bu söylediklerin pişman olur. ama bu demek değildir her iki durumda doğrudur veya yanlıştır. bazı entryler bulunulan durumun için güldürmek, bilgi vermek, açıklamak, saçlamak ...vb türevler için vardır.

ayi sözlükten haberdar olmak genelde arkadaşa tavsiye yolu olduğu için ve kişiler normal ortamlarda kullandıkları nikleri burda kullandıkları için biraz daha ciddi davranırlar olaylara. ama bu demek değildir her şey doğrudur veya yanlıştır. o yüzden kişileri rencide etmeyecek şekilde yapılan küçük söz espirileri anlıktır ve genel olarak kimseyi kapsamaz.

ayı olmak cinsellik türevli olduğu için elinde sonunda cinsel aktiveteler olacaktır. bu da doğru veya yanlış demiyorum, çünkü cinsellik temelli çalışan bireylerin uygun ortamda her türlü yeşillenirler.

içinde insanın olduğu her şey istismara müsaittir. zamanında ekşi sözlükte yazılanlar yüzünden bir genç kız intihar etmişti. sözlük içinde aynı şey geçerli, bazı konuları çok dikkate alıp, diğerlerine almamak gereklidir. bu da sorgulama yeteneği ile alakalıdır. her okuduğunu doğru olarak kabul etmemek lazım, bir süzgeçten gecirmek lazım. içinde insan olan her şey istismara müsaittir, bugün zirveden adam kaldırmak başlığını açarız, ertesi günlerde bütün sözlük grup seks yaparsa olabilecekler başlığına gerçekten yapılmış grup seks anıları yazılır. insanın tam olarak ne aradığı ile orantılıdır bu. bunu önlemenin tek yönü yazarların en azından daha kemikleşmiş olanlarının zirvelerde veya toplantılarda baştan uyarı yapmasıdır, yoksa koca adamlara zincir vurulamıyor.
597 Entry Daha