ayı sözlük

  • /
  • 34
şeytan kulağına atmık. pardon kurşun. çok helecan yaptım 25 yazarımızla onlaynız. ilk defa bu kadar çok yazarımızla aynı anda fokurdamaktayız. hey maşşalllah!...

(25)
· anormal genc (+) (-)(?)
· ayi sozluk (+) (-)(?)
· bear sikertir (+) (-)(?)
· bearabeare (+) (-)(?)
· bodurayi (+) (-)(?)
· chatnoir (+) (-)(?)
· dark bear (+) (-)(?)
· despotango (+) (-)(?)
· elegant (+) (-)(?)
· greenday (+) (-)(?)
· hasiralti (+) (-)(?)
· jan xwen (+) (-)(?)
· kaitou (+) (-)(?)
· kemanyayi (+) (-)(?)
· keremce (+) (-)(?)
· kevbear (+) (-)(?)
· light bear (+) (-)(?)
· naringergedan (+) (-)(?)
· notredame (+) (-)(?)
· orko (+) (-)(?)
· panda (+) (-)(?)
· pisuvardaki siyah kil 2 (+) (-)(?)
· rdbear (+) (-)(?)
· ugur (+) (-)(?)
· wagaman (+) (-)(?)
27 online yazarın capsini alıcam gelecek nesillere gösterip gülecez biz burda 27 online görünce seviniyorduk teeey tey dicem
sözlük bu gece onlayn yazarlar konusunda yeni rekorlara sahne olmuştur. durmak yok yazmaya devam efenim. * (bkz: godaddy)

(31)
· anormal genc (+) (-)(?)
· ayi sozluk (+) (-)(?)
· bahtabakan (+) (-)(?)
· bear sikertir (+) (-)(?)
· bearabeare (+) (-)(?)
· beararman (+) (-)(?)
· bearinlove (+) (-)(?)
· berabere (+) (-)(?)
· bodurayi (+) (-)(?)
· chatnoir (+) (-)(?)
· dark bear (+) (-)(?)
· despotango (+) (-)(?)
· elegant (+) (-)(?)
· fellow (+) (-)(?)
· greenday (+) (-)(?)
· hasiralti (+) (-)(?)
· jan xwen (+) (-)(?)
· kemanyayi (+) (-)(?)
· kevbear (+) (-)(?)
· koyuyazar (+) (-)(?)
· light bear (+) (-)(?)
· melenkolik (+) (-)(?)
· naringergedan (+) (-)(?)
· notredame (+) (-)(?)
· orko (+) (-)(?)
· panda (+) (-)(?)
· pisuvardaki siyah kil 2 (+) (-)(?)
· rdbear (+) (-)(?)
· topakbear (+) (-)(?)
· ugur (+) (-)(?)
· wagaman (+) (-)(?)

*
kimin nereye yazdığını anlamasamda, tebrikler. çömezliğime verin.
koşun sözlük 31 çekiyor.*
iyi ki varsınız hepiniz, ayılar candır diyerek her sabah, facebook ve tivitırımla beraber ilk baktığım site... bütün gün açık kalıyor.
yokluğunda büyük eksiklik hissettim. fazlasıyla alışmışım, açıldığı anda içimi bir huzur kapladı.

(bkz: şuan ağlıyorum biliyor musun)
kapalı kaldığı birkaç günde eksikliğini hissettiğim sözlüğüm.
sözlük türevlerinde yazılan şeyler anlık durumun kontrolun yazılmış olup, genel olarak tüm zamanı kapsayacak şeyler değildir. o yüzden sözlük türevlerinde bu sözlükte yazılanlar doğru değildir ibareleri konulur.

açıklamak gerekirse; bugun yeni ayrılmış birisi eski sevgilisi hakkında atıp tutarken, bir süre sonra bu söylediklerin pişman olur. ama bu demek değildir her iki durumda doğrudur veya yanlıştır. bazı entryler bulunulan durumun için güldürmek, bilgi vermek, açıklamak, saçlamak ...vb türevler için vardır.

ayi sözlükten haberdar olmak genelde arkadaşa tavsiye yolu olduğu için ve kişiler normal ortamlarda kullandıkları nikleri burda kullandıkları için biraz daha ciddi davranırlar olaylara. ama bu demek değildir her şey doğrudur veya yanlıştır. o yüzden kişileri rencide etmeyecek şekilde yapılan küçük söz espirileri anlıktır ve genel olarak kimseyi kapsamaz.

ayı olmak cinsellik türevli olduğu için elinde sonunda cinsel aktiveteler olacaktır. bu da doğru veya yanlış demiyorum, çünkü cinsellik temelli çalışan bireylerin uygun ortamda her türlü yeşillenirler.

içinde insanın olduğu her şey istismara müsaittir. zamanında ekşi sözlükte yazılanlar yüzünden bir genç kız intihar etmişti. sözlük içinde aynı şey geçerli, bazı konuları çok dikkate alıp, diğerlerine almamak gereklidir. bu da sorgulama yeteneği ile alakalıdır. her okuduğunu doğru olarak kabul etmemek lazım, bir süzgeçten gecirmek lazım. içinde insan olan her şey istismara müsaittir, bugün zirveden adam kaldırmak başlığını açarız, ertesi günlerde bütün sözlük grup seks yaparsa olabilecekler başlığına gerçekten yapılmış grup seks anıları yazılır. insanın tam olarak ne aradığı ile orantılıdır bu. bunu önlemenin tek yönü yazarların en azından daha kemikleşmiş olanlarının zirvelerde veya toplantılarda baştan uyarı yapmasıdır, yoksa koca adamlara zincir vurulamıyor.
daha çok küçük o. bir çok şeyi yeni yeni öğreniyor. zamana ihtiyacı var bazı konularda, üzmeyelim onu, küstürmeyelim.
günün en keyifli zamanlarını geçirdiğim, işteki en adrenalinli ve keyifli kaçamağım olan sözlük.
artık tek tıklamayla oy verilebilen sözlük. böyle güzel oldu. oy verdikten sonra aynı başlığa da devam ediyor. facebook ve twitter paylaş butonları da ilave oldu, türkçe karakter problemi mevcut sadece, üzerinde çalışıyoruz. panda ve icimdeki ayı ya sevgiler burdan.

düşmeler ile ilgili 1 aydır sık sık bilgi veriyoruz ve sözlükte yazıyoruz, problem hala çözülebilmiş değil lakin araştırmadan direk buraya yazmakla da olmuyor bu işler. * sabırlarına hayran olduğum çoğu arkadaş yazdıkları entryleri göndermeden önce kopyalayarak idare ediyorlar. teşekkür ederim onlara.

(bkz: her şeyi devletten beklemek)
ayrıca romeoda kulüp sayfası olan sevgili sözlük.
arkasından fazlasıyla atılıp tutulan sözlük. tripcanların kafalarına göre triplere girip yaptıkları hataları bu gariban sözlüğün üzerine yıkmaya çalışmaları daha da üzücü.
amaçları dışında kullanılmaya çalışıldığında yanlış sonuçlar elde edileceği kesindir. burası sosyal bir paylaşım alanı olduğundan belli bir kuralı vardır. bu kuralların dışındaki amaçları entrylerde gördükçe insan hayal kırıklığına uğruyor. sözlükte yanlış anlaşılacak şeyler paylaşıp hayıflanmaktansa; yazdıklarımızı bir çok süzgeçten geçirerek yazmamız gerektiğine inanıyorum. sözlüğün özgür yapısına ters düşmeden bu rahatlıkla yapılabilmektedir. ama sözlük içerisindeki paylaşımların dışına çıkan arayışlar ve amaçlar sözlüğe zarar vermektedir. bu konuda kim olursa olsun kimseye taviz vermemek gerektiğini düşünüyorum. * yanlış anlaşılmamak ve anlamamak için çaba göstermek gerekmektedir. başta kendimiz olmak üzere.
fırsat buldukca olmak ıstegım yer
ilginçtir bugün bu saate kadar siteye girdiğimde başarısız oldum,açılmadı,yine bir sorun var herhalde deyip sustum,ama gel gör ki gün boyu entry girilmiş sözlüğe. anlaşılan sorun bende.
  • /
  • 34