ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri 2015

yanlış başlıktır. doğrusu: 1. ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri
oldukça eğlencesine yapılmış bir ödül töreni illaki.. fakat seçeneklere eklenmiş yazar isimlerinin seçilme konusunda adil olunduğunu düşünmedim, örneğin en fettan yazar kategorisinde benim uygun gördüğüm kişi yok. bunun gibi.. 7 laçolu hürmüz kategorisi'ne sözüm yok mesela, gökyüzünde yalnız gezen aslında onu demek istemeyen yıldız gibi mibarek.
tek tek değerlendirmek gerekirse;

- öncelikle en çok boş alan yazar ödülünü alan psk'yı samimiyetimle hiç sevmesem de kişisel olarak bu ödülü ona konduramadım. şüphesiz sözlüğün en orjinal ve en sağlam yazan yazarıdır kendisi.
- en beybisi ödülünü tabiki de arvellian almalıydı, şaşırtıcı gelmedi bana.
- hürmüzü geçiyoruz.
- halk bu işi biliyor arkadaş kimin kuruduğunu kimin örümcek bağladığını biliyor: (bkz: ciwan).
- en işveli cilvelisi ödülünü, gönlümün efendisi, sözlükte uğruna gizli hayranlarından insanların neler çektiğinden bihaber hepberabear almış. ilk zirvede tanıştığımda halil sezai saçlarını kıvırmasından geçilmiyordu cilvelerinden işvelerinden.
- şeytan tüylüsü doğru tespittir gardaş, bankacıyı bilen tanıyan herkes sever, sevmiyorum diyen varsa şüphesiz yalan söyler*.
- en aktivist dark'tır. doğrudur. halen yılların davalarını takip eder, tüm etkinlikler eylemler konusunda bilgilidir. bilgi onda toplanır ondan yayılır.
- en yaratıcı nick ödülünü alan inanilmaz ama gerzek, nick bulma konusunda yaratıcılıktan ziyade gerçekçidir. dilerim bu performansını askerde de gösterir. *
- ve zagor, şeker gibi adamı psikopat yapmışsınız. ocaklarına ateşler salınasıca bana alaka kurduğun bir örnek söyler misin?



boysan yakar nurlar içinde uyu.
1 dalda ödül aldığım için bütün anal yolla oruç açan eşcinsellere teşekkür ederim.