super bowl 2015

bu yıl katy perry'nın performansı ile gerçekleştirilen devre arası şovu.

katycat'ler görsel şölenden hayli memnun kalırken; törene izleyici olarak katılan britney spears da magazinin odağındaki isim olmuş. little monster, selenator, directioner, belieber ve animal gibi fan grupları töreni eleştri bombardımanına tutmuş. show"un bomba bir ismi de lenny kravitz ve missy elliott.

patriots - seahawks arasında oynanan ve patriots un 28-24 yendiği 49. superbowl finali. son zamanlarda izlediğim en keyifli maçlardan biriydi. sonucu hariç çünkü ölümüne seahawks taraftarı olmanın verdiği son dakika yanlış oyun kararıyla yenilmek sabahın 6. da bütün mahalleyi uyandıracak tepkiye sebep oldu. maç kesinlikle seahawks hakkıydı. ama işte tom brady nfl in gelmiş geçmiş en iyi qb si gene yaptı yapacağını maçı çevirdi. üzüldüm mu hemde çok hatta şuan bile çok öfkeliyim. son oyunda lynch e ver topu koşsun maç ve şampiyonluk senin ama sen aptalca bi karar verip pas oyununa çevirirsen ve en riskli bölgeyse böyle interception olur ve şampiyonluk elinden kaçar .
(bkz: şerefsizim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum )
devre arası showlar çok iyiydi . ecnebiler biliyor bu işi
katy perry'nin iğrenç canlı sesiyle ve ergenimsi çocuksu sahnesiyle half time'ını yapmıştır. gideydi, beyonce ve madonna ablalarından tavsiye falan alsaydı, onlarınkine bakıp imrenip özenseydi. oldukça tatsız ve sıkıcıydı sonuç olarak. lady gaga bekliyoruz halen.

madonna'lı half time:
*
beyonce'lu half time:
*
her sene iple çekilen devre arası performansında katy perry spastiğini görmek hayal kırıklığı yarattı. hele ki lenny kravitz gibi bir adama meze muamelesi yapıp katy perrynin yanında çıkartılmasına üzüldüm. zavallı lenny.