ayı sözlük

  • /
  • 34
bir arkadaş tavsiyesiyle girdim ve uye oldum şimdilik okuyucuyum, ama şu diyebilirim ki arkadaşın dediği kadar hoşmuş.
bugün bir kaç kez girmeye çalıştığım fakat sayfa yüklenmediği için giremediğim,çöktümü acaba diye beni korkutan sözlük. * sonra düzeldi de rahatladım.
nerelerden nerelere gelmiş sözlüktür. ilk başlangıçtaki telaşları anımsadığım, yokluklardan var edilen, bu bir yıla yakın süre içinde tahmin edilen ve beklenden çok daha güzel yerlere getirilen sözlük. çok baltalar vuruldu zamanında bu sözlüğe ama yıkılmadı. bunun oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür etmeliyim. nadiren uğrasam da evim gibi. her gelişimde beni kaygısızca ve karşılıksızca kabul ediyor. daha 1 yıl olmadan sözlükler sıralamasına da girmiş. helal olsundur.
bebeğimiz büyüyor yakında 1 yaşında oluyor amcası. *
yazılımda güncelleme yapmayı planlayan sözlük. bir kaç ilave özellik ve aksayan kısımlarda iyileştirme peşindeyiz. 2 gün içinde sanırım su gibi akıp gidecek sitemiz. minik aksaklıklar yaşanabilir, şimdiden sorunsuz bir şekilde hayırlı olmasını diliyorum.
iyileştirmenin çok işe yarayacağını düşündüğüm sözlük. bir iki günlük aksamaya göz yumulabilir, yeter ki iyi işlesin.
güncellemeler sonrası fazlaca hızlanmıştır, jet gibi maşallah.
çaylakları başlık açmaktan men ederek güvenliğini sağlamış ancak yazar adayının yaratıcılığına ket vurmuş oluşumdur. kısmetse yeni mekanımız olacaktır.
yuh yemin ederim yuh. bugün resmen eşeğin amına su kaçırdı, hem telefondan hem bilgisayardan online olup entry girmemem için çabaladı, kanser oldum aq, birde utanmadan interaktif sözlük listesinde yükselmeye çalışıyor, lan entry girmeme izin mi veriyorsun!!1!!
bugün tam 1 yaşında olan sözlük.
206 gündür yazarı olduğum, bana birçok bilgi, tecrübe, arkadaşlık, dostluk kazandıran, yer yer kahkahalarla güldüren, bazen de hüzünlendiren ve şu an itibariyle 2000. entry mi girdiğim ailemin bir parçasıdır. sen de beni hep sev sözlük.
yeni hosting e geçmiş sözlüktür. umarım hayırlı olur hepimiz için.

(bkz: ihs telekom)
ayı sözlüğü yeni hostinge taşımış bulunuyoruz. düşmeler sanırım halloldu, daha bundan sonra entry giremiyorum sistem sorunlu lafını duymak istemiyoruz. haydi pamuk eller klavyelere.

tüm banlanan yazarların banlarını kaldırmış sözlüktür. tam bayram öncesi şu iki günlük dünyada eski küslükleri unutmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
düşmelerden kurtulmasıyla yazarlara daha bir keyif vermeye başladığına inanıyorum.
  • /
  • 34