freud sözlükte yazar olsaydı hakkında rencide edici laflar yazacağı bir durum. bunlar yüzünden memelerini arzu nesnesi zanneden kadınlar dolanıyor etrafta.
göğüs boyutu pek baktığım bir şey olmamakla beraber köylü kelimesini hala aşağılayıcı bir ifade olarak kullanmak ilginç. açıkçası antidepresan kullandıktan sonra 20 kilo kadar alıp ideal kilo aralığıma geldim ve artık oturduğum yerde kıçım batmıyor ve çok memnunum bu durumdan. halbuki eskiden kuru göt olmayı ve kuru götlüleri sevdiğimi sanıyordum. yani zevkler değişebilir, kendine bir köy bakmaya başla şimdiden.
doğduğum ilk günden beri kendimi ibne olarak tanımlayan ben, kral tvde dönen deniz seki'nin masal şarkısı ile ilk defa kadın göğüslerine bir sanat eseri olarak bakmama vesile olmuştur..
ne kadar köylüyüm bilinmez belki ama bir daha o kadar güzel çok az şey görmüşümdür..