ilker başbuğ'un tutuklanması

hükümetlerin her zaman tek korkusu askerler olmuştur. şu anki hükümet de bunu çok iyi bildiği, onları tek silecek kişilerin askerler olduğu için bunların toptan bir karalama olduğunu düşünüyorum. böyle karalamalar yapılıp halkın askere olan güvenini kaybetmesini istiyorlar genele de baktığım da bunu başardıklarını görüyorum. benim askerlerimize olan güvenim tam içinde çürük yumurtalar yok mudur elbette vardır ama en azından ilker başbuğun adam gibi adam olduğunu düşünüyorum.
bu tutuklamayı eleştirenler darbe isteyen kişiler ve darbeyi destekleyen kişiler değillerdir. burada haksız tutuklama vardır, darbe yapmamış, fiili gerçekleştirmemiş kişilerin yapmış gibi kabul edilip anlamsızca demir parmaklıkların ardına atılışıdır. ilker başbuğ 46 yılını bu ülkeye hizmet vererek geçirmiş, ordunun en üst seviyesinde görev almış biridir. sokaktaki baliciyi, hırsızı, tecavüzcüyü, katili atmıyorsunuz içeriye. sorun buradadır. hükümetin yapmak istediği apaçık ortadayken bunu görememek cehalettir.
şok eden tutuklamadır. görevdeyken neden tutuklayamadın diye sormazlar mı adama? ülkenin ne hale geldiğinin bir kez daha gözler önüne serilmesidir.
görev sürecin onlarca genç asker ölürken altındaki subaylar ve o golf oynamışlardır.kimse de hesabını sormamıştır neden bunca ölüm paşa diye.darbe hazırlıkları içerisinde olmasına rağmen güzel memleketimin güzel insanları sırf muhalefet yapmak için destek veriyorlar şu anda da.siz görmediniz darbe zamanlarındaki acıları hiç mi sormazsınız büyüklerinize.
darbe nedeniyle işkenceden bır yakınımı kaybettiğim için cok iyi biliyorum. kimse savunmasın bu adamların yaptığını! hele gayler savununca tamamen şaşırıyorum. akp düşmanlığı ayrı bu ayrı.