istanbul'u geri alabiliriz

yunanistan'daki aşırı sağcı parti altın şafak'ın başkanı nikos mihaloliakos açıklaması. alice in wonderland vak'ası. o shroomları nerden bulduysa bana da haber vermesini istiyorum. yok, shroom değil de ot kafasıysa bu, torbacısının telefon numarasını istiyorum. lütfen nikos'cuğum, haber eyle bana. kalispera!

http://www.sondakikahaberleri.info.tr/ha...

şu bkz'yi vermeden edemeyecem:
(bkz: kafan çok güzel olmuş canım güle güle kullan)
el kadar ülkeyi geçindiremeyip,krizden krize sokup da hala büyümeye mi çalışıyormuş, sefer falan mı yapacak acaba. hayır ayvalıktan rüzgarı arkama alıp işesem midilliye varacakken biz ses etmiyoruz da ona ne oluyormuş.başkanım uzoyu az iç düzenli siestaya devam..çok aç kalırsanız biz tekneyle bir kap yemek yollarız. hatta şu borçlarımız bitsin size zahmet olmasın biz sizi geri alalım..*
borçlarını silmek için adalarını satılığa çıkarmış ülkenin kendini bilmez bir andavalının toz pembe hayalleri.
açlık sınırındaki ülkeye millityetçi ilaçla uyutmaktır bu.tıpkı bizde ki kerkük kıbrıs bizimdir bir gece de alırızcılar gibi.la aç karnını doyur sen kostantinapoliste seni bekliyordu gelse de versek diye töbe töbe
akp nin eşcinsel evliliğe yeşil ışık yakması ihtimaline bile daha fazla kredi veriyorum. dikkatinizi çekerim yeşil ışık dedim bir de, yasallaştırmasını bile geçtim.
mihaloliakos durmak bilmiyor. şimdi de “istanbul’u da izmir’i de karadeniz’i de alacağız” diye sesleniyor. düşündüm de acaba benimkini de alabilir mi?

http://dunya.milliyet.com.tr/istanbul-yetmedi-izmir-i-de-istedi/dunya/dunyadetay/14.06.2012/1553871/default.htm