25 ağustos 2123 eşcinselliğin tedavisi bulundu

yapılan araştırmalara göre eşcinselliğin nedeninin tamamen psikolojik olduğu gerçeği ortaya çıktı. psikolojik rahatsızlık olarak kabul edilen eşcinselliğin tedavi edilmesi de artık mümkün. psikologlar bu hastalığın ortalama 10-18 seansta tedavi edileceği sonucuna vardı.

yıllar sonra yayınlanabilecek bir haber yazısı.olası bir senaryo ile karşınızdayım sayın sözlük üyeleri.
kardeş madem hasta olduğunu düşünüyorsun keşke o tarihe kadar beklemeseydin yahu
olasılık dahilinde olmayan olasılık.şu anda da eşcinselliği tedavi eden bir sürü sözde psikolog var zaten.işleri gereği kendilerini hasta sanan eşcinsellere umut ışığı olup cepleri dolduruyorlar.şimdiden acil şifalar.
kafalar hastaysa yapacak bir şey yok babacım. yatacaksın hastaneye düzeltecekler. biz yatacağımıza, siz yatın. sizin kafaların değişmesi lazım. bizimkiler gayet normal. ne yakışıksız bir başlık amk. ağzıma gelen tüm küfürleri yazdığımı farzedin lütfen. yazdırmayın şimdi uzun uzun.
bu kadar dar duvarlar içinde düşünmeyelim lütfen. zamanında dünya düz değildir diyen insanlar idam ediliyordu. bugün doğruluğundan emin olduğumuz şeyler yüzyıllar sonra bambaşka bi hal alabiliyor. bilim dediğimiz şey buna birçok kez şahit oldu.kaldı ki şuan bile üzerinde bir çok tartışma yürütülen bu durum hakkında yeni yargılara yeni sonuçlara varılmasın. eleştirel düşünebilmek lazım.
türkiye'nin 200'üncü yıl dönümü.
trollemenin fark edilmediği güzelim başlık. yazmayın allaşkına şöyle başlıklara ya. bi de kimse yoruma eksi atmamış. aynı şeyi ben açsaydım 10 eksi alırdı.
boş verin sevişmeye devam. nerde benim kırbaçım. birinin canı fena sıkılmış. asdafdsafd.
valla tartışmaya açık bir konu falan demişsin de, hiç tartışılacak bir konu değil bu. yıllar önce hastalık olmadığı açıklandı, neyin peşindesiniz anlamadım. he sen kendini hasta gibi hissediyorsan o senin kendi rahatsızlığın beybisi. ama o hastalığın adı eşcinsellik değil başka bir şey muhtemelen.
diyecek söz bulamıyorum. şu saldırganca sözlerden sonra insan kendini ifade etmek dahi istemiyor. ancak şunu söyleyecem büyük resimden bi olaya bakın.bugün şüphesiz kabul ettiğimiz doğrular yıllar sonra insanların güleceği şeyler olabilir. bunun örneklerini çok yaşadık yine yaşıyacaz. bunu kimse inkar edemez. bunu bu durum üzerine söyleyince herkes bir hararetlendi. kocaman bir hayalkırıklığı tablosu.
"saldırganca sözler" mi?
ne diyosun olum sen. saçma sapan bilimsellikten uzak boş zırvalarla gelmiş eşcinselliğin doğru şekilde anlatılmaya çalışıldığı ve ülkedeki bilimum lgbti+ hareketine mensup birçok insanın birarada bulunmayı seçtiği bir mecrada gelip "eşcinselliği tedavisi bulundu" gibi saçma bir önermeyle başlık açarak eşcinselliğe saldırıda bulunacaksın biz de ha oldu tamam o zaman hemen gidip aşısını vurunalım mı diyeceğiz. ne bekliyorsun o küçücük aklınla bilimsel gelişmelerin geçmişte şöyle böyle olmuştu gelecekte de böyle şöyle olacaktır gibi önermelerle olayı tartışabileceğini mi. tartışamazsın bebeğim. bu konu tartışmaya kapalıdır. en azından bilim dediğimiz olgu gerçekten bunun bir hastalık olduğunu bulana kadar kapalı. sen kendine göre varsayımlar yaparak mevcut bilimin hastalık olmaktan çıkardığı ve meşru hale getirdiği bir olguyu tutup da orasından burasından çekiştirerek yok sayamazsın. sen önce bir gidip şu hastalıklı beyninin kıvrımlarını bilim camiasına bir göster sonra dönüş yap buraya hadi canım. öyle boş ironi mironi yapmıştım ayaklarına falan da yatmayın bir zahmet. bal gib homofobi kokan bir başlıktır. ziyan resmen.
başlığı açan yazarın belirttiğine göre gelecekte gazetelere atılabilecek bir başlık imiş. (bkz:distopya)
distopyalar da özünde günümüz dünyasına yönelik eleştirilerde bulunduğundan mantıklı aslinda.