ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri 2015

bv bear senin o ödülü alman gerekiyordu. yazmıştım da yukarıda. neyse ki herkes benle aynı fikirdeymiş.
ödüllerin özeti homojen dergi'de de yayınlandı.

http://homojen.ayisozluk.com/ayi-sozluk-geleneksel-homojenlik-odulleri-2015/
yarrak gibi dağıtılan ödüllerdir. çünkü herkes eurovision şarkı yarışmasındaki doğu bloğu ülkeler gibi eşine dostuna oy vermiş. bir daha yapılırsa bu boktan oluşumda zinhar da olsa adım geçsin istemem hacı abi. hadi eyvallah.
24 eylül gecesi yapacağımız homojen party vol.1'de ödül alanları sahneye çağıracağız ve onlara küçücük bir hediyemiz olacak.

hatırlamak adına; http://homojen.ayisozluk.com/ayi-sozluk-...
geceden iki ödül ve dolayısıyla iki kayganlaştırıcıyla döndüm. artık sizlere entrilerimi hiçbir kesintiye uğramadan, adeta ışık hızıyla ileteceğim. bu kayganlaştırıcılar adeta daha çok entrinin de müjdecisi gibi. hem hızlandıracak yazılarımın ulaşımını, hem de daha çok erkekle daha çok anı biriktirip itiraf başlığını parlatmamı sağlayacak. ok mi? ok. *
sayesinde 3 adet kayganlaştırıcı 3 adet okey tenn kazandığım ödül töreni olmuştur. yaklaşık 28 yıl idare edecek olan kayganlaştırıcılarımı masa üzerinde unutmam ve o kafayla eve girerken siteye girerken site kartım yerine ok tenn kutusunu okutmaya çalışıp yaaaa ibraaam abi bu neden açmıyor bu kapıyı diyerek adama hönkürmeme rağmen inanılmaz eğlenceli giden bu oylama homojen party vol.1 ile taçlanmıştır.
  • /
  • 4