ayı sözlük'ün zararları

ayı sözlüğü okuyup,olumsuz yanlarından bir şekilde etkilenen yazarlardır...

ya inanamıyorum,birkaç dakika önce basküle çıktım ve 2 kg 80 gr aldığımı gördüm. alla alla yanlış görüyorum herhalde,dur bir üzerimdekileri çıkartayım öyle çıkayım dedim ve gene çıktım,yok fazla bir düşüş..anam acaba şiştim mi,naptım falan dedim,gittim işedim,sıçtım tekrar çıktım basküle ve 1 kg 900 gram aldığımı gördüm..

ya şaka falan mı bu,2 kg bu ya,allahım sinirimden oturup ağlıcam..nefret ediyorum hayattan..nefret ediyorum tüm insanlardan..tabi burda okudum,yok ayılar şöyle güzel yok böyle güzel.tıktım o arada ağzıma ne bulduysam..

kendimden nefret ediyorum,an itibariyle de diyete başlıyorum..ay nefret ederim ben yağlı vücutlardan,göbekten...dokunamam bile o derece..allahım hiçbir duamı kabul etmedin bari bunu kabul et, bıngıl bıngıl olmayım nolursun yarabbim.. allahım bir de bu 2kg daha artar 5 kg falan olursa!!!... dilime toprak...dağlara taşlara...şeytan kulağına kurşun...

amin
-malum final haftasında, sabahlara kadar muhasebe, pazarlama, almanca, işletme, ekonomi vs. çalışmam gerekirken, birkaç entry okuyim diye girip, derslere dönememek.
-seksi ayı sözlük yazarlarının etkisi altına girmek, her an onları düşlemek.
-zirve mirve olursa buralarda diye kolaçan etmek için girip, sabahlara kadar başlık başlık gezip, sonucunda sabahlayıp, uykusuz kalmak.

gibi zararları ilk aklıma gelenler.
sözlükte sinirlendiren bir şeyler görüldüğünde bünyede artan kıllanma. *
işi gücü bırakıp entirilere gömülme, sabah yüz yıkanmadan acaba mesaj geldi mi diye bakma, yoldan çıkma potansiyeli.
bazı tırt gay'lerin de olduğunu öğrenme ve insanlıktan soğuma. lgbti'den umudun kesilmesi.
gece yatmadan önce, sabah kalkınca, ders çalışmaya çalışırken, boş vakit bulunca... kısacası uygun olan-olmayan her an sözlüğe girip entryleri okumak, entry girmeye çalışmak, mesaj var mı diye kontrol etmek.
evet evet sen. heyy sözlük yazarı evet senden bahsediyorum. kendini gördün demi itiraf et * acı ama gerçek (bkz: bağımlılık) *
bende öyle bir asosyallik yaptı ki sormayın. 1100 küsür sayfalı ayı sözlüğün 120. sayfasına kadar geldim 2-3 günde. bağımlılık yaptı
kürkçü dükkanı olması. aradan yıllar geçse de gerisin geriye dönüyor insan.
az online olmasından ötürü yazsanız bile karşılık görememek ya da burada kendiniz gibi insanların ne düşündüğünü öğrenememekten gelen bir üzüntü oluyor bende. sizi bilemem tabii.
galiba insanları fazla önemsiyorum.
zararı yoktur ki. artık daha sık gelmeye çalışacağım buralara. :*
haddinden fazla elit olması. elitlik bazen sıkıcı olabiliyor.
elit değil de biraz daha ciddi bir ortam olduğu için ben bir zararını görmedim ve hatta düzenli takıldığım tek sözlük. ancak eğer internet ortamında her okuduğunuza inanan ya da ciddiye alan biriyseniz, sadece ayı sözlük için geçerli olmayan bir zarar söz konusu olabilir. bunun sorumluluğunu da platforma atmak ne kadar doğru tartışılır.

siz siz olun. kendinizi bilin. her okuduğunuza inanmayın. tecrübelerin insandan insana değişebileceğini unutmayın. çok iyi ya da çok kötü insan yoktur, dolayısıyla kimse burada ne en iyi ne de en kötü. yazılanlar da bunun birer yansıması. bunların bilincinde olduğunuz sürece hiçbir sosyal ortam'ın kimseye zararı olmaz.
bir çok yazarın karamsar olduğunu düşünüyorum. benim için zarar teşkil eden bir durum değil aslında ama bence genç arkadaşlarımıza zarar verebilir.
birbirine tutunup, kollaması beklentisinde olduğum bu topluluk,,, hem direniş hem yükseliş, belki de farkındalık tadında... ancak zaman mı getirdi, ne getirdi bilinmez,, vaaddettiği kalitenin ve umudun son kullanma tarihi geçmiş olacak ki, bir çok gay ortamda gördüğüm gibi burada da yoğun bi gamsızlık var gibi geldi bana. haliyle de içi boşalıyor. gereğini saygılarımla arz ederim.