dutchbear'ın sözlükten uçurulması kampanyası

4 Entry Daha
birisi sözlükten uçurulsa n'olacak? düşünceleri mi değişecek? hayır. ayrıca sözlükten uçurulunca uçurulan kişi farklı bir kullanıcı adı ile yine kaydolabilir. evet, kimilerinin fikir ve görüşleri kimilerine uymayabilir ama bu illa o kişiyi sözlükten uçurmayı mı gerektirir? nasıl ki gerçek hayatta bizimle fikirleri ve görüşleri uymayan insanlarla çok sık muhabbet etmiyorsak ya da hiç görüşmüyorsak veya bir ortamda denk geldiğimizde pek kale almıyorsak, burada da aynısı yapılabilir. dutchbear'ın yazdıklarını beğenmeyenler okumazlar ve ona yorum yapmazlar, bu kadar basittir bu.

sözlüğe yeni geri döndüğüm için dutchbear'ın yazdıklarını çok okumadım açıkçası ama eğer yazılarında herhangi bir konuda aşırılık yoksa, rahatsız olan kişi önce kendisini sorgulamalıdır niye o yazılardan rahatsız oluyor diye. kendisinde uyandırdığı his nedir ki onu bu kadar çok rahatsız ediyor ve kendisini de biraz sorgulamalıdır sanki çünkü bir insan bir şeyden rahatsız oluyorsa, kendisinde de aynı şeyden rahatsız oluyordur/olabileceği için o hissettiği duyguyu sevmediğinden ötürü böyle tepkili oluyor diye düşünüyorum. herhangi bir yazar aşırılık yaptığı konularda yönetim tarafından uyarılabilir ve yazarın da savunması alındıktan sonra eğer yine sözlüğe uymayan yazılar yazmaya devam ederse, o zaman yönetim ne yapacağını düşünür ve gerekli açıklamayı yaparak aldığı kararı uygular. ben de böyle düşünüyorum.

bu arada bu yazdıklarım sadece dutchbear için geçerli değil, her yazar için geçerlidir. bugün yarın "x yazar da sözlükten uçurulsun kampanyası" gibi başka kampanyalar da başlayabilir...
5 Entry Daha