eurovision 2018

sonuç israil kazandı. kıbrıs 2. oldu ve avusturya da 3. sırada yer aldı.
karı tavuk gibi gıdaklaya gıdaklaya kazanmış ya. şaşırtmadı yani.

kıbrıs klasik her sene değişmeyen tarzıyla 2. liği asla hak etmiyordu. bence kıbrısın şarkısı çok çöptü.

avusturya'daki adam bu şarkıyla eurovisiona katılmayıp, şarkı olarak çıkarsa dünya müzik listelerine oynar popüler olurdu. olmazsa yüzüme tükürsünler ama eurovisiona katıldığı için asla öyle bişey olmayacak.

4. olan almanya'dansa aynı tarzda irlanda'yı tercih ederdim. ama artık gördük ki lgbti temalı da olsan iki erkeği dans da ettirsen bunun ekmeğini yiyemiyorsun eurovision'da. lgbti temasının da modası geçti artık bence.

seneye israil'de yapılacağı için yarışma asla katılmayız. bir sene daha umutlarımız gitti yani. hayırlısı.
13 mayıs 2018 eurovison rezaleti diye başlık açacaktım ama kendimi tuttum. israil'in 1. olması, lena'nın 1. manga'nın 2. olmasından sonraki en büyük rezalettir.

alexander rybak niye o kadar aşağılarda yer aldı, anlayamadım. tamam, bir fairytale değildi ama bu seneye göre gayet iyi şarkıydı. adamın sesi yeter be.
berbat bir şarkının kazandıgı yarışma. sahne, çekimler, şarkılar, her sene bir birinin tekrarı gibi olmaya başladı artık. nerede o eski eurovision'lar?
tam da tahmin ettiğim gibi eğlenceli ve coşturucu bir şarkı kazandı yarışmayı. ha israil'in kazanmış olması dışında her şey iyi gibi gözüküyor lakin ben israil karşıtlığına da anlam veremiyorum. adamları siyonist, yahudi diye dışlamayı çok seviyor bu millet ama dünyayı bu adamlar yönetiyor. herkes de bunun farkında ama yediremiyorlar kendilerine. isterdim ki biz de yarışmada olalım ama olmadı. seneye olur mu olmaz mı görecez. eğer mevcut yönetime siktiri çekebilirsek bir ihtimal seneye katılırız yarışmaya. eğer yapamazsak ne sen sor halimizi ne ben söyleyeyim.
yarışmanın heyecanından duyurulduğunu bile fark edemedik: marcel bezençon ödülleri açıklandı!

şarkı sözü ödülü: bones - bulgaristan
basın ödülü: mercy - fransa
artistik ödül: fuego - kıbrıs
zengin ve orta yaşlı gay eğlencesi
  • /
  • 2