sevgiliyle ortak estetik operasyon yaptırmak

sevgilim ful aktif olduğu için parlak pasif seviyor doğal olarak. o yüzden düzenli ağda yapıyorum.
bir yandan da sevgilim orta okuldan lise sona kadar günde üç kere 31 çektiği için saçları erken dökülmüş. e ben kel erkek de sevsem de sırma saçlı hali daha iyi olur diye düşünüyorum.
dün ankara mitingini izlerken birden aklıma geldi. acaba benim götümdeki kılları sevgilimin kafasına ekebilecek bir plastik cerrah bulabilir miyiz? seçimden sonra sevgilimi alıp birkaç estetik cerraha gidicem bakalım umarım olur.
tüm masrafları sevgili ödeyecekse lolita lift ve fransız askısına hayır demem ama benden 1 kuruş çalışmaz.
ne ücreti ayol!
sonuçta tüm dünya gazetelerine çıkabilecek magazinel bir haber olacak bu. sevgilimin kafasına göt koiıllarımı ektiriyorum. bedavadan reklam yapıp bide üstüne ücret alacaksa uymaz maalesef.