türkiye'de seks

şimdi.. malumunuz erkeklerin cinsel organına sik diyoruz. her siki olan kendini hem erkekten sanıyor, üstüne yetmiyor adamdan sanıyor, hatta inanmayacaksınız kendini insan ırkından sayıyor. ne kadar inanılmaz değil mi? bir tek onda var o sikten.
heteroseksuelse, kadınları ez, döv, aşşağıla. her ne kadar erken boşalan ancak kalkan bir siki olsa da erkek yaw o . erkek. siki var.
homoseksuel ise, herkesi sikmiştir ama kimse götünü ellememiştir bile. zaten pasif sikiyordur, eşcinsel değildir.
birde ortak paydalar var. başı hariç 25 cm dir zaten, kobradır, sabaha kadar çıkarmadan 5 posta atar, yani feci siker

bu ülkedeki erkek sex durumu bu işte. yalan, dolan, dayanaksız özgüven, mallık salaklık . durdurun beni yoksa yazacam daha.
tabularla örülü, sınır tanımama ve sabaha kadar sürdürme iddiasıyla ifade edilen, özellikle erkekler tarafından anlatırken mangalda kül bırakılmayan, kadınlarca telaffuzuna bile hoşgörüyle bakılmayan, kapalı kapılar arkasında konuşulmakta bile güçlük çekilen bir muammadır. ama en kötüsü fantezilerden yoksun seks türüdür.

(bkz: sekste sınır tanımam)
(bkz: maskeli ahlakçılık)
böyle foklorik olmalıdır sevişirken yatağın üzerinde geyikli halı olmalı condomda neymiş hemen dantelden kendinize bitane yapın,boşalırken haydabreee flan diye çığlıklar atın neymiş öyle uhhh ahhhh beybi falan
özgürce konuşulup tartışılabilmesine, eğitiminin verilebilmesine ve kadınların orgazm nedir bilmeleri için 3 kuşak geçmesi gereken kavram, o zamana kadar sadece üreme şekli.
kadınlar ve erkekler kadın orgazmı nedir bilmiyor. ve sekste erkekler bencil olabiliyor , boşalıp sırtını dönüyor.
cinsellik eğitimi şart. ( seks nedir nasıl yapılır ? orgazm nedir nasıl yapılır ? sağlıklı ve temiz bir birleşme nasıl olmalı ? prezervatif ne için ve nasıl kullanılır ? )